star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Kismaros

  • 40 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 406 m²

    telek

Vételár:

26,9 millió Ft

Eladó nyaraló Kismaros

  • 40 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 406 m² telek

  • Eladó nyaraló Kismaros

  • 40m²


Ár:

26 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Eladó téliesített Nyaraló Börzsönyligeten, lakóövezetben, a közkedvelt Török-patak partján
Eladó Kismaros - Börzsönyliget mellett, Szokolya lakóövezeti részén, kivételes környezetben, 40nm-es, könnyűszerkezetes, téliesített Nyaraló, amely egy 406nm-es, rendezett telken épült. A jó elosztású, állandó lakhatásra is alkalmas nyaraló patakparton, erdei környezetben, igényes családi házak és nyaralók szomszédságában helyezkedik el. Kismaroson és Szokolyán óvoda, iskola, háziorvosi rendelő, gyógyszertár, posta, pékség és számos vásárlási lehetőség szolgálja kényelmünket.
Környezet
A közelben található Királyrét, a sí- és túraközpont Nagy Hideghegyen, valamint a csodálatos Börzsöny számos szabadtéri programnak ad otthont. A vízi sportok kedvelői számára a Duna nyújt számos sportolási lehetőséget. Börzsönyliget földrajzilag Kismaros központi része, a Külső Morgó településrész és Szokolya között, a Török-patak (más néven Morgó-patak) szűk völgyében, a Magas-Börzsöny hegyvonulatainak határán fekszik.
Övezeti besorolás
Börzsönyliget közkedvelt patakparti részén elhelyezkedő igény szerint korszerűsítendő házikó az Lf3-as falusias lakóövezetben van, melynek beépíthetősége 30%.
Elrendezés
Az ingatlan alsó szintjén szoba, fürdőszoba és egy tároló helyiség került kialakításra. A felső szinten nappali helyiség, szoba, konyha és fürdőszoba kapott helyet. A felső szinten a kertre néző tágas teraszról kivételes látványt nyújt a csörgedező patak. A terasz alatt beépített helyiség is segíti a tárolást.
Felszereltség
Vezetékes víz, villany és gáz az ingatlanban bevezetve. A nyaraló gázkonvektorokkal fűthető.
Megközelíthetőség
Börzsönyliget könnyen és gyorsan megközelíthető Budapestről autóval, az M2-es autóúton 45-50 perc alatt, Vácról 15 perc alatt elérhetjük az ingatlant. Tömegközlekedéssel is könnyen elérhető az ingatlan, Budapestről vonattal a Nyugati Pályaudvarról 39 perc alatt, Vácról 10 perc alatt elérjük Kismarost. Kismarosról menetrendszerinti busz járattal és a királyréti erdei kisvasúttal is elérhetjük új otthonunkat.


Elhelyezkedés

Kismaros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6651733


Börzsönyliget Ingatlan Portál

Börzsönyliget Ingatlan Portál

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Börzsönyliget Ingatlan Portál

Börzsönyliget Ingatlan Portál

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6651733

Börzsönyliget Ingatlan Portál

Börzsönyliget Ingatlan Portál

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Börzsönyliget Ingatlan Portál

Börzsönyliget Ingatlan Portál

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kismarosi nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A nyaralóról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m², míg a hozzá tartozó teleké 406 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. A nyaraló ára 26,9 millió Ft, négyzetméter ára 672 500 Ft, ami a kismarosi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Börzsönyliget Ingatlan Portál hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651733. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kismaros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.