star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Kulcs

  • 55 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 613 m²

    telek

Vételár:

18,6 millió Ft

Eladó nyaraló Kulcs

  • 55 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 613 m² telek

  • Eladó nyaraló Kulcs

  • 55m²


Ár:

18 600 000 Ft

Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

ÁlomOtthon ingatlan iroda kínálja megvételre ezt a Kulcson, Dunai panorámás kilátással rendelkező, téglából épült, állandó lakhatásra alkalmas házat. Csendes zsákutcában a Temető utcában helyezkedik el, közel a központhoz. Az ingatlan tulajdoni lap szerinti besorolása: belterületi kivett hétvégi ház és udvar, földművelés alól ki van vonva, kifüggesztésre nincs szükség. A két szintes épület 613 nm-es parkosított telken helyezkedik el, lakórésze 55 nm. Alsó szinten nappali, konyha, előszoba, fürdőszoba,
felső szinten előtér, 2 hálószoba került kialakításra. Szuterén részben egy tároló, ami akár mosókonyhának is kialakítható, kazánház és egy wc található. A ház szerkezete jó állapotú, felújítását megkezdték, de a befejezés már az új tulajdonosra vár. Tető héjazata cserép. Közművek közül a víz és a villany beveztésre került, gáz nincs, csatorna az utcában. Bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági, nyílászárói már cseréltek, műanyagok. Közelben buszmegálló megtalálható. Az ingatlan kifizetést követően azonnal birtokba vehető.

Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja.
Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

További információért keressen bizalommal.
Pataki Klára


Elhelyezkedés

Kulcs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6509557


ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6509557

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kulcsi nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A nyaralóról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m², míg a hozzá tartozó teleké 613 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A nyaraló ára 18,6 millió Ft, négyzetméter ára 338 182 Ft, ami a kulcsi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pataki Klára referens az ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6509557. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kulcs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.