star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Kulcs

  • 25 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 636 m²

    telek

Vételár:

22,9 millió Ft

Eladó nyaraló Kulcs

  • 25 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 636 m² telek

  • Eladó nyaraló Kulcs

  • 25m²


Ár:

22 900 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

KÖZVETLEN DUNA PART MENTI BELTERÜLETI HÉTVÉGI HÁZ ELADÓ KULCSON! RITKA LEHETŐSÉG! EZT AZONNAL MEG KELL TEKINTENIE!

25 m2-es könnyűszerkezetes nyaralót kínálunk megvételre Kulcson, melynek udvara közvetlenül érinti a Dunát. Az ingatlan vételára tartalmazza az épület teljes felújítását, így az új tulajdonosnak már csak be kell költöznie.

Az ingatlan 636 m2-es ősfás telken fekszik, amely lehetőséget biztosít állandó lakhatásra, szezonális pihenésre, horgászás céljára is (saját stég kiépítése engedélyezett) sőt, igazán kiváló befektetésnek is!

Elrendezése: nappali, konyha, fürdő és 1 db hálószoba. Az épület közművesített, bevezetésre került a villany és a víz. Telken belül emésztőbe vezetődik a szennyvíz, az utcában megtalálható a gáz.

Ha felkeltette figyelmét és szívesen megtekintené, keressen bizalommal a hét bármely napján, telefonon vagy e-mailben!


Elhelyezkedés

Kulcs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634434


Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634434

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kulcsi nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 25 m², míg a hozzá tartozó teleké 636 m². A nyaraló ára 22,9 millió Ft, négyzetméter ára 916 000 Ft, ami a kulcsi átlaghoz képest 62%-kal magasabb. Az ingatlant Hadadi Katalin referens a Léczfalvy Csaba Irodavezetö irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634434. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kulcs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.