star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Rácalmás

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 663 m²

    telek

Vételár:

17,99 millió Ft

Eladó nyaraló Rácalmás

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 663 m² telek

  • Eladó nyaraló Rácalmás

  • 50m²


Ár:

17 990 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG NÁLUNK ELÉRHETŐ!

Rácalmáson a Harkály utcában kínálunk megvételre, egy 663 m2-es telken lévő, téliesített, szigetelt, 2 szintes nyaralót, akár a teljes berendezéssel együtt.
Földhivatali besorolása: Zártkert, gyümölcsös és gazdasági épület.

A főépület ytong téglából épült, kb 20 évvel ezelőtt, mely 15 cm-es hungarocell szigetelést kapott, a tető kőzet gyapottal lett szigetelve. Vezetékes víz, villany bekötésre került, a villanyhálózat már rézkábelen biztosított. Szennyvíz egy 12 m3-es betonozott derítőbe kerül. Szemétszállítás heti egyszer van.
Fűtéséről vízteres kandalló gondoskodik, 5 db lapradiátoron keresztül, ezen kívül hűtő-fűtő klíma biztosítja a bentlakók kényelmét.
A főépület mellé kb 6 évvel ezelőtt került felépítésre egy könnyűszerkezetes technológiával épült ~17 m2-es konyharész is, mely szintén szigetelve, vakolva lett.
Főépület alsó szintjén áll a nappali és a fürdőszoba, a felső szinten pedig jelenleg egy gipszkarton fallal kettéválasztott helyiség, ami kb 15 m2.
A ház mellett különálló épületként található egy kis nyárikonyha is.
A kertben számos gyümölcsfa, szőlő ültetvény van, valamint egy kis fedett kerti pavilon is.

Az épület kerítéssel körbekerített, kapuval ellátott.
Az ingatlanba lakcímkártyával való bejelentkezés lehetséges.
Duna-part kb 1 km-es távolságra van, akár autóval, akár gyalogosan könnyen elérhető.
Szomszéd kertek rendezettek, kedves szomszédokból áll.

Az ingatlan kifüggesztéses eljárással vásárolható meg, melynek átfutási ideje kb 4 hónap.

További kérdéseivel, megtekintési szándékával keressen bizalommal, állok szíves rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Rácalmás, Harkály köz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6648166


+36 20

Ingatlannet kód: NET6648166


Az általad megtekintett eladó rácalmási (Harkály köz) nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 663 m². További jellemzői: az építés éve 2003. A nyaraló ára 17,99 millió Ft, négyzetméter ára 359 800 Ft, ami a rácalmási átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kertész Zsanett hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648166. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Rácalmás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.