star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Siófok

  • 65 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 440 m²

    telek

Vételár:

59,5 millió Ft

Eladó nyaraló Siófok

  • 65 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 440 m² telek

  • Eladó nyaraló Siófok

  • 65m²


Ár:

59 500 000 Ft

Szobák száma
4 (1 + 3)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A siófoki Lakáskulcs-direct Ingatlan és Hiteliroda kínálatában:
Ha saját nyaralóra vágyik a Balatonon, nézze meg ezt a hangulatos utcában lévő kedves és otthonos ikernyaralót Siófok - Sóstón kb. 800-900 m-re a Balatontól.
A 65 nm-es épület 1995-ben épült, de nemrég komoly felújításon esett át.
Kicserélték a nyílászárókat, a villany és vízvezetéket, 5 cm-es grafitos szigetelést raktak a külső falakra, szigetelték a tetőt, új a konyha, klímát kapott az ingatlan, stb...
Télen a meleget egy pellet kazán biztosítja nagyon jó hatásfokkal.
A 440 nm-es, könnyen karbantartható öntözőrendszerrel ellátott kert ideális pihenőhely köszönhetően a gyönyörű növényeknek.
Az elektromos kapun keresztül megközelíthető udvaron fedett autóbeálló található.
Az épület kellemes napfényes terasszal rendelkezik.
A kellemes környezet egy igazi nyaraló övezet amely biztosítja hogy a jövendőbeli tulajdonos pihenése zavartalan legyen, de pár perc alatt a part is elérhető.
A galériás kialakítású nyaraló alsó szintjén egy szélfogón keresztül megközelíthető nappali, 2 háló, egy fürdő, Wc, konyha, a galérián egy nappali, egy szoba és WC található, az épület alatt pince található.
Az ingatlan elhelyezkedése és műszaki adottságai miatt akár állandó otthonnak is megfelel, jelenlegi tulajdonosa is életvitelszerűen lakja.
Azoknak ajánlom ezt a nyaralót, akiknek nem az a fontos, hogy a teraszról a Balatonba "ugorjanak", hanem akik inkább szeretnének a saját kis kertjükben "tenni-venni", a napfényes teraszon eltölteni egy kellemes nyári estét a családdal, és akiknek fontos a nyugodt zavartalan pihenés.  
A nyaraló átadását az esetleges szerződés elött egyeztetni kell!
Huszár Frigyes
+36 (20) 535 6044
Lakáskulcs-direct Ingatlan és Hiteliroda:
8600 Siófok, Beszédes József Sétány 83. földszint 1. (Club 218 épület üzletsor)


Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6522172


Huszár Frigyes Attila

Huszár Frigyes Attila

Ingatlanreferens további ingatlanjai
LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó siófoki nyaraló 4 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 3 félszoba). A nyaralóról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 440 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga tégla. A nyaraló ára 59,5 millió Ft, négyzetméter ára 915 385 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Huszár Frigyes Attila referens a LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6522172. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.