star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Tass

  • 74 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 423 m²

    telek

Vételár:

103,9 millió Ft

Eladó nyaraló Tass

  • 74 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 423 m² telek

  • Eladó nyaraló Tass

  • 74m²


Ár:

103 900 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:


Tass üdülőterületén került eladó sorba ez a minden igényt kielégítő, állandó lakhatásra is alkalmas LUXUS ingatlant, mely KÖZVETENÜL a Ráckevei-Soroksári Duna partján helyezkedik el, saját stéggel, mederhasználattal.
Az ingatlan 2019-ben teljes körű felújításon esett át, amikor is csak a falak maradtak állva a régi téglaépületből! Jelenlegi tulajdonosa a minőséget szem előtt tartva, időt és pénzt nem spórolva saját részre újíttatta fel!
Elrendezését tekintve egy fedett teraszról léphetünk be a lakásba, ahol az alsó szinten egy konyha-étkező, zuhanyzós fürdőszoba és egy nappali kapott helyet.
A tetőtérben pedig két hálószoba és egy 8 nm-es panorámás terasz található.
A fűtésről az elektromos paneleken kívül, a földszinten egy hűtő-fűtő klíma és egy fatüzelésű kandalló gondoskodik, míg a melegvizet éjszakai áramról is üzemeltethető villanybojler adja. A víz jelenleg házivízmű segítségével, víztisztítón keresztül jut a lakásba. A 10 cm-es szigetelésnek köszönhetően, rendkívül energiatakarékos!
De nem csak belülről, hanem kívülről is egy élhető nyaralót varázsoltak a 423 nm-es telekre. A telek hátsó részében egy hatalmas diófa árnyékában kapott helyet a játszótér, mely nem csak a legkisebbeknek okozhat örömet, de felnőttként is megpihenhetünk a dönthető hintaágyban! Az épület mellett található a 2,5 x 6 méteres fűthető, gépesített medence, melyet télen egy lépésálló, nyáron egy solar takaróval fedhetünk le.
Végül, de nem utolsó sorban elől a dunai panorámában gyönyörködve grillezhetünk, vagy akár közvetlenül a stég előtt sütögethetünk!
Az udvar egy részét mediterrán hangulatú térkővel borították, ám igyekeztek a legtöbb zöldterületet meghagyni, melynek gondozását a fúrt kút segíti.
A 3 x 6 méteres stég az RSD szerelmeseinek egy igazi kincs!
Ha ezek után mégis kimozdulnánk, a környéken számos szabadidős tevékenység található, a SUP-ozás, strandolás mellett izgalmas túra vagy bicikli útvonalakat is felfedezhetünk. És ne hagyják ki a ráckevei CSÓNAKOS piacot se!

Ha felkeltettem az érdeklődését, ne habozzon, hívjon azonnal!
Csak a kulcsokat kell átvenni és már hozhatja is a bőröndjét az egész család!


Elhelyezkedés

Tass


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6553613


+36 30

Ingatlannet kód: NET6553613


Az általad megtekintett eladó tassi nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 74 m², míg a hozzá tartozó teleké 423 m². További jellemzői: az építés éve 2019, a fűtés típusa elektromos. A nyaraló ára 103,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 404 054 Ft, ami a tassi átlaghoz képest 45%-kal magasabb. Az ingatlant Lavina Home referens a Lavina Home irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6553613. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tass ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.