star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Tass

  • 22 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 216 m²

    telek

Vételár:

14 millió Ft

Eladó nyaraló Tass

  • 22 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 216 m² telek

  • Eladó nyaraló Tass

  • 22m²


Ár:

14 000 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Nagy teraszos, tágas tégla házat kínálok eladásra,Tass üdülő övezetében, a Dunától nem messze.
Murvázott utcában,parkosított környezetben várja új tulajdonosát ez a különleges épület.Eddig családi nyaralónak használták,azonban mostanra a négy épületből kettő is elegendő lesz számukra.
A nyaraló téliesített, fűtése fűtő panelekkel megoldható. Saját kis főző fülkéje házon belül található,ahogy a zuhanyzó is. WC kívülről megközelíthető,közvetlenül a ház hátuljánál. Nagy fedett terasza akár még pluszban beépíthető.Horgász tanyának is tökéletes, hisz a Dunától kb 100 méterre találhatók. Körbe több horgászásra alkalmas stég található, így aki nem szeret egy helyben ülni, annak akad bőven lehetőség. A telek elhelyezkedése egyszerűen fantasztikus, hiszen a Kiskunsági-főcsatorna, a Ráckevei-Duna és a nagy Duna háromszögében található
Tass-Szentgyörgypuszta Budapesttől 60 Km-re helyezkedik el.
Ha szeretne kiszakadani a hétköznapokból,és pihenésre vágyik,ez a megfelelő befektetés ez a nyaraló terület.
Keressen bizalommal a személyes megtekintés érdekében!

Referencia szám: HZ087927


Elhelyezkedés

Tass


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6626735


+36 30

Ingatlannet kód: NET6626735


Az általad megtekintett eladó tassi nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 22 m², míg a hozzá tartozó teleké 216 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A nyaraló ára 14 millió Ft, négyzetméter ára 636 364 Ft, ami a tassi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kissné Rácz Dorina referens a Dunaújváros irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626735. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tass ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.