star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Veszprém

  • 44 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 270 m²

    telek

Vételár:

14,9 millió Ft

Eladó nyaraló Veszprém

  • 44 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 270 m² telek

  • Eladó nyaraló Veszprém

  • 44m²


Ár:

14 900 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Csodás Hétvégi Ház Veszprém Csatár HegyénEladásra kínálunk egy hétvégi házat, mely Veszprém Csatár hegyén, egy 1270 négyzetméteres telken helyezkedik el, csodálatos panorámával.Ez a szuper kisház a nyugodt vidéki élet nyugodt hangulatát idézi az új tulajdonos számára a pihenéshez és feltöltődéshez.Az ingatlanban egy pince szint is helyet kapott, mely egy kis közösségi térrel és kamrával rendelkezik. Az első szinten található egy kényelmes konyha, étkező és egy szoba. A tetőtér is be lett építve, itt további alvásra kialakított helyiséget találhat.A ház melegét mindkét szinten kályha biztosítja, így a hidegebb napokon is kellemes hangulatot teremthet. Több tároló is rendelkezésre áll az épületben, és egy mellékhelyiség is.Az ingatlan kertje egy igazi paradicsom, tele gyümölcsfákkal, alma, körte, szilva és dió. Emellett szőlőtőkék, eper, málna, szeder, egres és naspolya teszik még gazdagabbá ezt a zöld oázist. A gondozott, szépen rendezett kert ideális hely a kerti partik szervezésére vagy egyszerűen a természet közelségének élvezetére.Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, jöjjön el, nézze meg és szeressen bele ebbe az ingatlanba, és élvezze a vidéki élet nyugalmát és békéjét!


Elhelyezkedés

Veszprém


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6616123


HASONLÓ INGATLANOK


25 900 000 Ft

Veszprém, Csatár

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 30m²

8 399 000 Ft

Veszprém

Az általad megtekintett eladó veszprémi nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 44 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 270 m². További jellemzői: az építés éve 1994, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 14,9 millió Ft, négyzetméter ára 338 636 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 43%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Albrecht Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6616123. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.