star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Veszprém

  • 850 m²

    telek

Vételár:

8,39 millió Ft

Eladó nyaraló Veszprém

  • 850 m² telek

  • Eladó nyaraló Veszprém


Ár:

8 399 000 Ft

Az ingatlanról:

Veszprém Csatár-hegyen Zártkerti Telek Eladó!Ha vágyik egy békés helyre a város zajától távol, itt a lehetőség, hogy saját hétvégi házát megépítse ezen a gyönyörű, zártkerti területen. Az 850 négyzetméteres telek tökéletes lehetőséget kínál a természet szerelmeseinek.A csendes környezet és a természet közelsége mindenkit lenyűgöz. Villany már elérhető a területen.Vonzó lehetőség azoknak, akik egy olyan helyet keresnek, ami a hétköznapi élet nyüzsgésétől távol, mégis közel van a városi életéhez.Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!Keressen minket, és kezdje el tervezni álmai ingatlanját ezen a szuper teleken Veszprém Csatár-hegyen!


Elhelyezkedés

Veszprém


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6616154


Kovácsné Ferencz Tímea

Kovácsné Ferencz Tímea

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Kovácsné Ferencz Tímea

Kovácsné Ferencz Tímea

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


14 900 000 Ft

Veszprém

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 44m²

25 900 000 Ft

Veszprém, Csatár

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 30m²
A nyaralóról 3 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 850 m². A nyaraló ára 8,39 millió Ft, négyzetméter ára 9 881 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 98%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovácsné Ferencz Tímea hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6616154. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.