star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Békéscsaba, Belváros

  • 247 m²

    alapterület

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó üzleti Békéscsaba, Belváros

  • 247 m² alapterület

  • Eladó üzleti Békéscsaba, Belváros

  • 247m²


Ár:

69 900 000 Ft

Építés éve
1980
Ingatlan állapota
felújítandó

Az ingatlanról:

Békéscsaba belvárosában a sétáló utcától 100 méterre eladóvá vált egy korábban ismert vendéglőként üzemeltetett ingatlan. Az ingatlan tégla falazatú, alapterülete 247 nm, két bejárattal rendelkezik. Az ingatlan felújítandó állapotú, ablakai és ajtói fából készültek kétrétegű üveggel. Az ingatlanban a korábbi válaszfalak ki lettek bontva, így ennek kialakítása hasznosítástól függően új tulajdonosára várnak. A korábbi tevékenységnek köszönhetően ipari áram van az ingatlanban, emellett a víz, gáz és csatorna is rendelkezésre áll a közművek közül. Az ingatlan korábban radiátor fűtéssel működött, de jelenleg ezek le vannak szerelve csakúgy mint a gázóra. Az ingatlan társasházi tulajdonrész, a mellette lévő két épületrész jelenleg szintén nincs működtetve, így a jövőben akár ezek bérlésére/vásárlására is lehetőség nyílhat. A közös használatú helyiségeket társasházi alapító okirat szabályozza.
A hirdetési ár a jelenlegi műszaki állapotra lett meghatározva.
Központi elhelyezkedésének és jó elrendezésének köszönhetően tökéletes helyszíne lehet vendéglőnek, orvosi centrumnak, üzlethelyiségnek. Döntse el Ön, hogy mi legyen a következő itt működő vállalkozás! Hívjon és egyeztessünk időpontot a megtekintésre. jó közlekedés, közeli belváros, háromfázisú áram
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Belváros, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6632629


Dr. Folczné Szentléleki Enikő

Dr. Folczné Szentléleki Enikő

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6632629

Dr. Folczné Szentléleki Enikő

Dr. Folczné Szentléleki Enikő

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az üzlethelyiségről 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 247 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 282 996 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Dr. Folczné Szentléleki Enikő referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632629. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.