star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Békéscsaba

  • 295 m²

    alapterület

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó üzleti Békéscsaba

  • 295 m² alapterület

  • Eladó üzleti Békéscsaba

  • 295m²


Ár:

59 900 000 Ft

Építés éve
1995
Ingatlan állapota
új építésű

Az ingatlanról:

Békéscsabán a Lencsési lakótelepen, frekventált helyen oldóvá vált a korábban Virág Cukiként ismert ingatlan. Az épület két szintes, teljes területe 295 nm. A jelenlegi tulajdonosa elkezdte az ingatlan átalakítását/felújítását, melynek keretében meg lett emelve a koszorú és le lett cserélve a teljes tetőszerkezet, a megemelt oldalfalak külső hőszigetelést kaptak, illetve a belső terek egybe lettek nyitva. Ennek köszönhetően az ingatlan elrendezését kedve szerint alakíthatja a leendő vevő. A földszinten üzlethelyiség és mellette akár garázs és tárolók kialakítására is lehetőségfan. az emeleti részen jelenleg egy válaszfal található, mely két (50 és 70 nm alapterületű) részre osztja a teret. A közművek közül a csatorna a víz és a villany az épületben megtalálható, a gázcsonk is rendelkezésre áll. Az elektromos hálózat bővítését 4x16 A-ra tervezik, emellett 4 H tarifás mérő felszerelése is folyamatban van. Az ingatlan besorolása üzlet, kivett lakás és eszpresszó, a földszint hasznos alapterülete 175 nm, az emelet 120 nm. Az ingatlan hirdetési ára a jelenlegi állapotra lett meghatározva. Kitűnő fekvésének és tágas tereinek köszönhetően a földszint akár üzlet, akár vendéglátóegység kialakítására is tökéletes, de a felső szinten emellett két tágas lakás is leválasztható.
Amennyiben további kérdése van vagy szeretné megtekinteni az ingatlant hívjon mielőbb és egyeztessünk időpontot a megtekintésre! jó közlekedés, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, garázs lehetőség, háromfázisú áram
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Lencsési lakótelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6632647


Dr. Folczné Szentléleki Enikő

Dr. Folczné Szentléleki Enikő

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6632647

Dr. Folczné Szentléleki Enikő

Dr. Folczné Szentléleki Enikő

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az üzlethelyiségről 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 295 m². További jellemzői: az építés éve 1995. Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 203 051 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dr. Folczné Szentléleki Enikő referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632647. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.