star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Dorog

  • 71 m²

    alapterület

Vételár:

23 millió Ft

Eladó üzleti Dorog

  • 71 m² alapterület

  • Eladó üzleti Dorog

  • 71m²


Ár:

23 000 000 Ft

Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Eladó Üzlethelyiség Dorogon. Korábban nagy forgalmú büfé keresi új tulajdonosát. Az üzlethelyiség kiválóan alkalmas étteremnek, kávézónak, büfének vagy bármilyen olyan vállalkozásnak, amely a helykihasználását maximálisan ki tudja használni.
A belső tér tágas és világos, ideális a vendégek kényelmes elhelyezésére. Emellett van egy kis terasz is, ahol a vendégek ki tudják élvezni a friss levegőt és a város hangulatát. A környék rendkívül forgalmas, hiszen a közvetlen közelben találhatóak áruházak, így rengetegen járnak errefelé vásárolni. Emellett a buszmegálló közvetlenül az üzlet mellett található, így könnyedén megközelíthető, akár tömegközlekedéssel érkező vendégek számára is.
A városban számos rendezvény, fesztivál és sportesemény is zajlik, így az üzlethelyiség elhelyezkedése fantasztikusan jó lehetőséget nyújt a vendégkör növelésére. Csupán a kreativitása és üzleti érzéke szabhat határt a vállalkozás sikerének.
Ha érdeklődik az üzlethelyiség iránt, kérem, vegye fel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeimen. Szívesen válaszolok minden kérdésére, és személyesen bemutatom az ingatlant.


Elhelyezkedés

Dorog


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602330


+36 70

Ingatlannet kód: NET6602330


Az üzlethelyiségről 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 71 m². Az üzlethelyiség ára 23 millió Ft, négyzetméter ára 323 944 Ft, ami a dorogi átlaghoz képest 30%-kal magasabb. Az ingatlant Vojczek Katalin referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602330. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dorog ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.