star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Etyek

  • 566 m²

    alapterület
  • 10

    szoba

Vételár:

305 millió Ft

Eladó üzleti Etyek

  • 566 m² alapterület
  • 10 szoba

  • Eladó üzleti Etyek

  • 566m²


Ár:

305 000 000 Ft

Építés éve
2007
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

BUDAPEST SZŐLŐSKERTJÉBEN ETYEKEN kínálok megvételre egy igazán kivételes lehetőséget, amely alapja az etyeki- nagylétszámú - rendezvények szervezésének, látogatottságának.Befektetők figyelmébe ajánlok egy kiválóan működő panziót, amely családi okok miatt eladó!A tekintélyes méretéből adódóan több lehetőség is rejlik benne többek között, családi ház , iker ház , társas ház vagy idősek otthona vagy akár munkás szállót is lehet az ingatlanból csinálni.A panzió Budapesttől 25 km távolságra van, az épület gyönyörű zöld környezetben helyezkedik el, remek panorámával zárt parkolóval.Etyek folyamatosan fejlődik, többek között megépült a kerékpárút is, amely a Balaton elérését is lehetővé teszi.Nagyon sok program áll rendelkezésre, Körpince sor, Gasztrosétány, a híres SONKAMESTER finomságai, borpincék, Golf és Polo klub rendezvények, lovaglás, vadászati lehetőségek. Továbbá gyönyörű kiránduló helyek és nem utolsó sorban az Alcsútdobozi Arborétum, Felcsúti kisvasút várja az idelátogatókat.A panzió 2007-ben épült 3 szintes, az épület 566 m2, a telek területe 1427 m2.Rendelkezésre áll még további 160 m2 beépítési lehetőséggel.A panzió 10 szoba 24 fő elhelyezését biztosítja, jól felszerelt előszobás, zuhanyzós, tágas szobával, és egy szoba mozgássérült vendég fogadására is alkalmas.Az alsó szinten a szükséges raktárak, gépészeti helyiségek berendezések kaptak helyet.Továbbá rendelkezésre áll egy 4 személyes szauna, zuhanyzó, egy drinkbár helyiség, amely a vendégek közösségi céljára vehet igénybe.A földszinten 4 nagyméretű francia ágyas szoba található, amelyből 1 szoba mozgássérült vendég fogadását teszi kényelmessé. A földszinten található a recepció, reggeliztető, és mosdóhelyiségek.Az emeleti szinten 6 francia ágyas szoba, amelyből 2 szoba, francia ágyas, 4 szoba pedig francia ágy + 1 db egy személyes ágy. A panzió nagy előnye és - EGYEDI - a férőhely vonatkozásában, 24 fő elhelyezésére biztosít lehetőséget, amely rendezvények tekintetében fontos. Ezáltal nyújt kényelmes szálláslehetőséget a családi, baráti társaságok számára, illetve esküvők, borkóstolók megrendezésére.


Elhelyezkedés

Etyek, Sóskúti út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6482271


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


210 000 000 Ft

Etyek

  • Alapterület: 491m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6482271

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó etyeki (Sóskúti út) szálloda 10 szobával rendelkezik (ebből 10 egész szoba és 0 félszoba). A szállodáról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 566 m². További jellemzői: az építés éve 2007, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A szálloda ára 305 millió Ft, négyzetméter ára 538 869 Ft, ami az etyeki átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Máté Szabolcs referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6482271. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Etyek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.