star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Etyek

  • 491 m²

    alapterület

Vételár:

210 millió Ft

Eladó üzleti Etyek

  • 491 m² alapterület

  • Eladó üzleti Etyek

  • 491m²


Ár:

210 000 000 Ft

Az ingatlanról:

Eladó Etyek központjában 12 szobás (9 szoba + 1 apartman) frissen felújított Panzió üzemeltetési jogokkal együtt.

Az üzemeltetési jogokkal rendelkező cég idei árbevétele többszöröse a vételárnak, s mivel még nincs lezárva az adóév a vételár meghatározása a gazdasági társaság adó (osztalék) kivétele is tárgya lehet a vételár alkunak. Ez a lehetőség csak a beszámoló leadásának határidejéig él!

Etyek a régió kedvelt turisztikai célpontja, kiemelt borvidék, ezen felül itt működik a számtalan nemzetközi film produkció elkészítésének helyet adó Korda Stúdió. Ennek és a főváros közelségének köszönhetően egy szálláshely egész évben nyereségesen működtethető.

A kicsivel több, mint 1500 négyzetméteres kertben található két épület (főépület + apartmanház) esztétikailag és műszakilag is teljes felújításon esett át, beleértve a villamos hálózatot, a vízhálózatot, fűtéskorszerűsítést, új szigetelt tetőt. Az ingatlanra telepíthető napkollektor csatlakozási kérelme még az ideiglenes zárolást megelőzően benyújtásra került. A telepíthető berendezések ára nincs benne a vételárban.

A légkondicionált 9 önálló, fürdőszobával, boxkonyhával felszerelt szoba és a 3 szobás külön apartmanház új, ide készített bútorzattal dicsekedhet. Szolgáltatásként helyeben megoldott reggeliztetés, szauna, dézsafürdő, kerti grill, fedett parkolás.

Részletekért, képekért és bemutatásra keressen bizalommal, bármikor készséggel állok rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Etyek


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6603864


HASONLÓ INGATLANOK


305 000 000 Ft

Etyek, Sóskúti út

  • Szobák: 10
  • Alapterület: 566m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6603864

A szállodáról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 491 m². A szálloda ára 210 millió Ft, négyzetméter ára 427 699 Ft, ami az etyeki átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hegedűs Krisztina hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6603864. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Etyek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.