star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Hódmezővásárhely

  • 80 m²

    alapterület
  • 1 394 m²

    telek

Vételár:

11,99 millió Ft

Eladó üzleti Hódmezővásárhely

  • 80 m² alapterület
  • 1 394 m² telek

  • Eladó üzleti Hódmezővásárhely

  • 80m²


Ár:

11 990 000 Ft

Építés éve
1965
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Ha vállalkozást szeretne elindítani, de nincs hol, vagy ha meglévő vállalkozását szeretné bővíteni, akkor Önre vár ez a falusi környezetben lévő Coop ABC, teljes berendezéssel felszerelve (hűtők, polcok, pultok)
Hódmezővásárhelytől 9 km-re, Erzsébeten található 80 nm-es élelmiszerüzlet, mely ingatlan telekmérete 1394 nm, az épület mellett, és mögött ápolt terület, beültetve termő gyümölcsfákkal. Az üres terület zöldségtermesztésre is kiválóan alkalmas.
Az üzlet előtt gondozott park, kellemes környezet található.
Az épület 2010-ben teljes felújításon esett át, mely során 10 cm-es hőszigetelést kapott, a tetőszerkezet megújult. Külső festése igényesen, szépen lett elvégezve.
Az épület melegéről télen gázkonvektor gondoskodik, a nyári melegben kellemes hőmérsékletet a klíma biztosít, a biztonságot pedig a riasztó.
A településen nincs konkurencia, az ABC árufeltöltés után azonnal nyitható.
Forgalmi adatokról az érdeklődő a helyszínen, a személyes bemutatás során kaphat tájékoztatást.
Szolgáltatásaink a kereső ügyfelek részére díjmentesek.
Bármi kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, kérem, hívjon az elérhetőségemen, engem nem fog zavarni.
Szabó Ernő
Ingatlanértékesítő: 30-416-2393 alacsony fenntartás, berendezett, felszerelt, kertrész, parkosított udvar, zöld övezet, külső hőszigetelés, riasztó rendszer, kertkapcsolat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Hódmezővásárhely, Hódmezővásárhely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET5765016


+36 30

Ingatlannet kód: NET5765016


Az üzlethelyiségről 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 394 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség ára 11,99 millió Ft, négyzetméter ára 149 875 Ft, ami a hódmezővásárhelyi átlaghoz képest 68%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Ernő referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5765016. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hódmezővásárhely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.