star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Hódmezővásárhely

  • 192 m²

    alapterület
  • 305 m²

    telek

Vételár:

86 millió Ft

Eladó üzleti Hódmezővásárhely

  • 192 m² alapterület
  • 305 m² telek

  • Eladó üzleti Hódmezővásárhely

  • 192m²


Ár:

86 000 000 Ft

Építés éve
1960
Ingatlan állapota
felújítandó

Az ingatlanról:

Vásárhelyen a Nagyállomás közelében, ahonnan a Tram-Train is indul, kínálok eladásra egy kétszintes üzlethelyiséget. Az ingatlan beton alapokra épített téglaépület, ahol beton lépcső vezet az emeletre. Az alsó és a felső szint közel 200 nm-es, hozzá tartozó telek 305 nm. Tágas helyiségek lettek kialakítva, plusz mellékhelyiségek, női-férfi WC.
A leendő tulajdonos fantáziájára bízva, sok minden megvalósítható ebből az épületből. Korábban szórakozóhelyként üzemelt, de lehet gyorsétterem, szálláshely, kereskedelmi egység, oktatási központ, bármi.
A környezet felújított és még további beruházások várhatóak a Békéscsaba-Szabadka közötti vasúthálózat fejlesztésével.
Az ügyvédi munka és hitelügyintézés szolgáltatásunk része, így Ön sokkal eredményesebben fog célba érni.
Ha bármi kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, vagy megszeretné tekinteni, kérem, hívjon az elérhetőségemen bármikor, engem nem fog zavarni.

Szabó Ernő 30-416-2393
Ingatlanértékesítő jó közlekedés
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Hódmezővásárhely, Hódmezővásárhely, Vízház utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6183303


+36 30

Ingatlannet kód: NET6183303


Az üzlethelyiségről 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 192 m², míg a hozzá tartozó teleké 305 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség ára 86 millió Ft, négyzetméter ára 447 917 Ft, ami a hódmezővásárhelyi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Ernő referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6183303. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hódmezővásárhely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.