star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Keszthely, Kertváros

  • 500 m²

    alapterület

Vételár:

129 millió Ft

Eladó üzleti Keszthely, Kertváros

  • 500 m² alapterület

  • Eladó üzleti Keszthely, Kertváros

  • 500m²


Ár:

129 000 000 Ft

Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

PANZIÓ és ÉTTEREM a Hévízi Tófürdő bejáratától 2 km-re! Kiváló lehet CÉGES ÜDÜLŐNEK is! Rendszeresek a rendezvények, esküvők, találkozók, ballagások, stb.

Jelenleg is EGÉSZ ÉVBEN üzemelő, jól prosperáló, nyereséges vállalkozás. A tulajdonos nevén lévő, rendezett, tehermentes ingatlan.
Csendes, kellemes környezetben, Keszthely kertvárosában lévő komplexum, de a közlekedés szempontjából is kiváló, a Hévizi úttól mindössze 200 méterre van. Így gépkocsival is könnyen megközelíthető, saját ingyenes parkolóval áll a vendégek rendelkezésére. A buszmegálló a Hévizi úton van, amellyel a Balatonpartra, Keszthely felé vagy Hévíz felé félóránként menetrendszerű járatokkal lehet közlekedni.

A 2020-ban nagyobb felújításon átesett épület az esztétikai felújításon, burkolatok, berendezések cseréjén kívül a teljes épület fűtés a melegvíz rendszere is megújult, modern kondenzációs gázkazánt kapott, a villanyveztékeket felújították és a melegvíz ellátást azóta már energiatakarékossá is tették. Lehetőség van a további költségmegtakarítás jegyében hőszivattyús megoldásra is.
Két szinten, szintenként 250 m2 alapterületű épület + mindkét szinten terasz, saját parkoló és belső udvar áll a vendégek rendelkezésére. Az alsó szinten az étterem, konyha és annak kiszolgáló helységei kaptak helyet, valamint a recepció. Az étteremhez hangulatos, panorámás terasz kapcsolódik. Idén télen a nyereségből egy plusz földszinti szoba+ fürdő is kialakításra került, kicserélték a zuhanykabinokat, ágymatracokat és az emeleten teraszt alakítottak ki, valamint a víz melegítást tették takarékossá. Az emeleten egy közös kis társalgó, a fürdőszobás szobák és a tárolóhelyiségek kaptak helyet.

A panziót 20 fő kényelmes elhelyezésére alakították ki, mindegyik szoba saját új zuhanykabinos fürdőszobával rendelkezik. A 10 szoba kényelmes méretű, kétágyasak, franciaággyal vagy két külön ággyal, szekrénnyel, tv-vel, hűtővel felszereltek és van egy családi szoba is, amely 2 egymásba nyíló szobában 4 fő elhelyezésére alkalmas, szintén saját fürdőszobával.

Mindössze 3 km a keszthelyi Festetics kastély és csak 11 km távolságra van a Hévíz-Balaton (Sármelléki) Nemzetközi Repülőtér is. A Hévizi tó közelsége és a Balaton felvidék kulturális, kirándulási lehetőségei miatt egész évben kedvelt turisztikai célpont mind a hazai mind a külföldi vendégek körében.

Irányár: 129 Mft (a teljes berendezéssel együtt)


Elhelyezkedés

Keszthely, Kertváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6496203


+36 70

Ingatlannet kód: NET6496203


A vendéglátói ingatlanról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 500 m². A vendéglátói ára 129 millió Ft, négyzetméter ára 258 000 Ft, ami a keszthelyi átlaghoz képest 38%-kal alacsonyabb. Az ingatlant JOKER INGATLANOK hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6496203. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Keszthely, Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.