star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Keszthely

  • 100 m²

    alapterület

Vételár:

85 millió Ft

Eladó üzleti Keszthely

  • 100 m² alapterület

  • Eladó üzleti Keszthely

  • 100m²


Ár:

85 000 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Befektetőknek ajánlok egy kiváló lehetőséget Balaton egyik legkedveltebb strandján!!!

Keszthelyen, 11 éve ugyanannak a cégnek a tulajdonában lévő étterem/büfé/ fagyizó, bejáratott, visszajáró ügyfélkörrel ELADÓ!! Az étterem 2 téglaépületből álló komplexum, hatalmas kb 150 fő étkeztetésére alkalmas terasszal , megfelelően kialakított konyhával, hal-hús és zöldségelőkészítő részleggel,több raktárral, mosogató helyiségekkel, zuhanyzóval, wc-vel és az emeleten egy komplett apartmankialakítással.

Az önkiszolgáló büfé mellett egy koktélbár rész és a strand egyetlen fagyizója is bővíti a kínálatot! 2023-ban, Balaton TOP 35 fagyizója közé beválasztották !

A teljes zökkenőmentes működéshez kb.10-12 fő szükséges a nyári szezonban. A vendéglátóegység céggel és árukészlettel együtt is megvásárolható, de az külön megállapodás része és nincs benne az irányárban.

A hét minden napján megtudjuk nézni, kérem időben, előre jelezze megtekintési szándékát! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 353672


Elhelyezkedés

Keszthely, Keszthely strandján


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6526794


GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6526794

GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

A vendéglátói ingatlanról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A vendéglátói ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 850 000 Ft, ami a keszthelyi átlaghoz képest 50%-kal magasabb. Az ingatlant Herzog Gyöngyvér referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6526794. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Keszthely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.