star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Kiskőrös

  • 253 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

165 millió Ft

Eladó üzleti Kiskőrös

  • 253 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó üzleti Kiskőrös

  • 253m²


Ár:

165 000 000 Ft

Építés éve
2011
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Kiskőrös központjában az Alkotmány utcában eladó a 2011-ben épült Fitti sport épületkomplexum! Az ingatlan 679 m2-es telekterülettel, első emeleti 2 szoba+nappalis, teraszos, modern lakással és nagyméretű, földszinti üzlethelyiségekkel alkot egyben egy egységet. A wellness stúdióként üzemelő ingatlan jellemzői: térkövezett utcai parkolók, parkosított és térkövezett udvar garázzsal, fedett kocsibeálló, külső független lakásbejárat, 3 fürdőszoba, több WC és mosdó, fitness terem, riasztó, klímaberendezések, gáz (cirkó) padlófűtés rendszer stb. RITKASÁG AZ INGATLANPIACON, ÉRDEMES MEGNÉZNI! BEFEKTETÉSRE IS ALKALMAS INGATLAN! CSAK A HOUSE36 KÍNÁLATÁBAN KERESSE!

Főbb jellemzők:
- 2011-ben épült épületkomplexum, lakással, fitness teremmel, garázzsal, utcai parkolókkal, központi elhelyezkedéssel.
- 679 m2-es telekterület, 253 m2 fűtött terület, 2 szoba+nappalis lakás terasszal, wellness központtal.
- Gáz (cirkó) padlófűtésrendszer, konvektorok.
- Klímaberendezések, riasztó, kamerarendszer.
- Utcán térkövezett saját parkolók, utcafronti bejárat, sarki elhelyezkedés.
- Rendezett jogi hátterű, tehermentes, gyorsan birtokba vehető, hitelezhető ingatlan.​

Figyelem az adatlap megbízóinktól kapott adatok alapján készült, pontosságáért felelősséget nem tudunk vállalni!Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, illetve eladó, vagy kiadó ingatlana van, forduljon hozzám bizalommal. Szolgáltatásaink kereső ügyfeleink részére díjmentesek!A tulajdonos kérésére az ingatlan bemutatása egy személyes konzultáció után történik, ahol részletes tájékoztatást kaphat az ingatlan paramétereiről és dokumentációjáról.
Az iroda legfrissebb, aktuális kínálatát a HOUSE36 saját weboldalán találja!


Elhelyezkedés

Kiskőrös


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6618342


HOUSE36 Ingatlanhálózat

HOUSE36 Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6618342

HOUSE36 Ingatlanhálózat

HOUSE36 Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kiskőrösi üzlethelyiség 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 253 m². További jellemzői: az építés éve 2011, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Az üzlethelyiség ára 165 millió Ft, négyzetméter ára 652 174 Ft, ami a kiskőrösi átlaghoz képest 48%-kal magasabb. Az ingatlant Sallai Sándor referens a HOUSE36 Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6618342. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskőrös ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.