star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Miskolc

  • 2 400 m²

    alapterület
  • 25

    szoba
  • 2 000 m²

    telek

Vételár:

1 350 millió Ft

Eladó üzleti Miskolc

  • 2 400 m² alapterület
  • 25 szoba
  • 2 000 m² telek

  • Eladó üzleti Miskolc

  • 2 400m²


Ár:

1 350 000 000 Ft

Építés éve
2008
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE MISKOLC GÖRGEY ARTÚR UTCAI INGATLANIRODA kínálatában eladó a #167878 hivatkozási számú MISKOLCI HOTEL.

Miskolc-Tapolcán, a méltán híres Barlangfürdő közvetlen szomszédságában eladó a Hotel Kitty Szálloda és Étterem.
- Miskolc-Tapolca ősparkjában, a nagy hírű Barlangfürdő közvetlen szomszédságában található.
- Az ingatlan Miskolc-Tapolca ősparkjában épült 2000 m2-es telken, 2008-ban került átadásra
- A jó állapotú, folyamatosan karbantartott épület nyílászárói fából készültek kétrétegű üvegezéssel, a helyiségekben minőségi burkolatokat használtak.
- A földszinti közösségi terekben padlófűtés, a folyosókon radiátorok, a szobákban hűtő-fűtő rendszer gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. - A 4 szintes épület szintenként 600 m2-es alapterülettel rendelkezik: alagsor, földszint, emelet és tetőtér, összesen 2400 m2
- 25 szoba van a hotelben. 4db lakosztály, 17db kétágyas, 2 db panorámás szoba, 1 darab háromágyas, és 1db egyágyas szoba.
- Az alagsorban 100 fős konferencia terem és egy kisebb wellness (finn szauna, infra szauna és jacuzzi), valamint garázs található.
- Az épület szerves része még egy 50 fős étterem, minden igényt kielégítő, tágas, ipari berendezésekkel felszerelt konyhával.
- a szálloda- és az étterem akadálymentesített
- minden helyiség klimatizált
- a konferenciaterem, a recepció előtti lépcső, valamint az épület külső burkolatának nagy része, jura kővel kirakott
- 4 db autóbeálló került kialakításra a pinceszinten és 45 autónak biztosít helyet a hotel előtti parkoló
- Tömegközlekedéssel nagyon jól megközelíthető a hotel, 50 méterre van buszmegálló, helyi járatú buszok számára.
- Az épületet 3 oldalról park veszi körül, emiatt az élmény természet közeli. Ez segíti a kikapcsolódást a vendégek számára.
- Miskolctapolca ősparkjában sétálva élvezhetik ezt a különleges atmoszférát. A városrész fő attrakciójától a Barlangfürdőtől alig pár lépésre helyezkedik el a 4 csillagos szálloda, de a tapolcai tó, a bobpálya, a kalandtúra park, a játszótér, a büfésor és számos színvonalas étterem is pár perc sétatávolságra található.
- Miskolctapolca a természeti szépségekben bővelkedő Hejő patak völgyében, a Bükk hegység keleti részében helyezkedik el. A település sajátosságát az itt feltörő gyógyforrások adják. Ezek nemcsak a növényzetet határozzák meg, hanem egy jellegzetes, páradús levegőt is kialakítottak.
- Az 5 csillagos Avalon Lovasudvar és Élményparkhoz, ahol Közép-Európa legnagyobb elektromos gokart pályája került kialakításra, a szálloda elől óránként kisvonat indul. Az Ellipsum élmény- és Strandfürdő, a Miskolctapolcai Strandfürdő pedig szintén néhány perces sétára található, illetve a Kemény Dénes Városi Sportuszoda is Tapolcán üzemel.
- A Hotel Kitty Szálloda és Étterem teljes berendezéssel és felszereléssel együtt kerül értékesítésre, így azonnal tovább működtethető eredeti funkciójában, de kiváló lehetőség magán egészségügyi intézmény, vagy magas színvonalú idősotthon létrehozásához is.

 

 

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ MISKOLCI HOTEL, vagy bármely más HOTEL és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #167878

Az OPENHOUSE MISKOLC GÖRGEY ARTÚR UTCAI INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A HOTEL VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Miskolc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636376


Bodnárné Kincses Gabriella

Bodnárné Kincses Gabriella

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda

Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636376

Bodnárné Kincses Gabriella

Bodnárné Kincses Gabriella

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda

Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci vendéglátói 25 szobával rendelkezik (ebből 25 egész szoba és 0 félszoba). A vendéglátói ingatlanról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 2 400 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 000 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkolóház. A vendéglátói ára 1 350 millió Ft, négyzetméter ára 562 500 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Bodnárné Kincses Gabriella referens az Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636376. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.