star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Miskolc

  • 419 m²

    alapterület

Vételár:

169,9 millió Ft

Eladó üzleti Miskolc

  • 419 m² alapterület

  • Eladó üzleti Miskolc

  • 419m²


Ár:

169 900 000 Ft

Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

TAVASZI ÁRCSÖKKENTÉS KEDVES ÉRDEKLŐDŐK!

KIVÉTELES LEHETŐSÉG BEFEKTETŐKNEK MISKOLCON!

Lakható vasútállomás az erdőben? Igen.

Kivételes lehetőséget kínálunk Önnek. Vállalkozásra és privát lakhelyként is alkalmas ez a multifunkciós épület Északkelet-Magyarországon A Bükk hegység déli lábánál Miskolcon.
Erdei környezet. Tiszta levegő. Vízbázison helyezkedik el. Forrás az épület közvetlen közelében.

A multifunkciós épületnek jelenleg 3 funkciója van:
A keleti része szálláshelyként üzemel, amelyet a vevő azonnal használatba vehet

A Nyugati szárnya egyedi kézműves gyártóműhelyként üzemel (faipari), irodával és kiszolgáló helyiségekkel, amely akár átalakítható privát használatra is, de a szálláshely bővítésére is alkalmas

A közel 160 nm-es pince 4 helyisége közül kettő gyógygomba termelésnek ad helyet, amelyben akár további wellness szolgáltatások alakíthatóak ki.

Épület korábbi funkciói:

- Vasútállomás (megszűnt 1971-ben)
- Élelmiszerbolt
- Privát lakás
- Ivóvíz palackozóüzem

Jelenlegi funkciók

- Szállás
- Kreatív egyedi gyártás
- Gyógygomba termesztés

Privát célra

Vendéglátás turizmus céljára azonnal használható és tovább bővíthető.
Wellness szolgáltatások céljára.
Üdülőhelyként.
Palackozó üzemnek.
Vállalkozás céljára.

Állapota

Az épület a tartósság jegyében épült 1898-1899 között. Falai 50-60 cm között vastagságúak. Tető cseréppel fedett, folyamatosan karbantartott. A villamos vezetékek, beleértve a kapcsolószekrény elemeit is, víz-, és szennyvíz vezetékek cseréje megtörtént 10 éve. A pince jól használható a hegyből érkező vizet jól tervezett módon kivezeti az épületből a saját csatornarendszere. A padlástér óriási, akár lakhatóvá is tehető.

Berendezés/Épületgépészet

Fűtés: Keleti-szárnyban Bosch kondenzációs gázkazán és fatüzelésű kandalló. Nyugati szárnyban Vaillant gázkazán (85Kw) és vegyes tüzelésű kazán (40 Kw) és 4 db inverteres hőszivattyú (fűtő klíma) található. Kazánok 4 évesek a klímák 2021-esek.

Kert/udvar a teljes nettó terület kb.1200 nm, melyből kb. 600 nm zöldterület.

3 kapun lehet az ingatlanra bejutni gépjárművel is. A madártávlati fotón látható „Gate3” kapunál kisteherautóval (Ducato méret) az épületbe is be lehet hajtani.

Pince: Kb. 160 nm. 3 kisebb és egy nagyobb helyiségből áll, melyek hosszú folyosón keresztül közelíthetőek meg. Belmagassága kb. 240cm.

A hegyből érkező víz elvezetése saját csatornarendszerrel megoldott.
Ablakok Minden ablak modern hőszigetelt, fából készült.
Padlás: Lakhatóvá alakítható.
A padlásra 2 feljáró van. Az egyik a padlást és a pincét közvetlenül is összeköti.

Tulajdonos: Egyszemélyes Kft. EU adószámmal. Hivatalos Számlát állítunk ki a vevő részére. Nincs VAT!

Amennyiben nem rendelkezik a megfelelő összeggel BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank -,és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN! Látja? Még ebben is segítünk! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365697


Elhelyezkedés

Miskolc, TAVASZI AKCIÓ 20MFt LEÁRAZÁS


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636392


+36 70

Ingatlannet kód: NET6636392


A vendéglátói ingatlanról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 419 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A vendéglátói ára 169,9 millió Ft, négyzetméter ára 405 489 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szücs Magdolna referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636392. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.