star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Nagykáta

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 54 m²

    telek

Vételár:

25,9 millió Ft

Eladó üzleti Nagykáta

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 54 m² telek

  • Eladó üzleti Nagykáta

  • 54m²


Ár:

25 900 000 Ft

Építés éve
1999
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Az ingatlan jellemzése:
Az 1999'-ben épített üzlethelyiség csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített tégla falazat, beton födémmel, nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, biztonsági fémrácsokkal ellátva. Fűtése gáz, konvektor fűtőtesttel, kiegészítő fűtése hűlő-fűtő klímával biztosított. Gáz, víz, elektromos áram közművekkel, önálló mérőórákkal ellátott.
Az összesen 54 m2 hasznos alapterületű üzlethelyiség kettő épületszinten terül el, melynek földszintjén 25 m2 alapterületű, közvetlen utcai bejárattal rendelkező vevőtér, valamint 4 m2 alapterületen szociális helyiség található. A 25 m2 alapterületű tetőtérben irodának vagy raktárnak alkalmas egy légterű helyiségen túl egy kisebb vizesblokk került kiépítésre.
Az ingatlan hasznosítása:
Az üzlethelyiség jelenleg és az elmúlt évtizedben dohányboltként üzemelt, mely trafik közvetlen vonzáskörzetében kimondottan nagy forgalmú, vegyes szolgáltatásokat kínáló vállalkozások üzletei találhatók, mely intenzív vásárlói kereslet kiegészül a 31-es főút átmenő forgalmával, így a kereskedelmi egység a jövőben is folyamatos bérleti díj bevételi forrást biztosít a mindenkori tulajdonosnak.
Az üzlethelyiség értékesítését a jelenlegi hasznosító cég bérleti szerződésének átruházásával biztosítjuk, így azonnali és folyamatos bevételre számíthat az új tulajdonos a vásárlást követően. Az ingatlan bejárása során lehetőséget van a bérlővel történő előzetes egyeztetésre a hosszútávú partneri kapcsolat megtartása érdekében.


Elhelyezkedés

Nagykáta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6441802


Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


45 000 000 Ft

Nagykáta, Központ

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 73m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6441802

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó nagykátai üzlethelyiség 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m², míg a hozzá tartozó teleké 54 m². További jellemzői: az építés éve 1999, a fűtés típusa konvektor. Az üzlethelyiség ára 25,9 millió Ft, négyzetméter ára 479 630 Ft, ami a nagykátai átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tápióvölgye Ingatlaniroda referens a Tápióvölgye Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6441802. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykáta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.