star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Pécs

  • 36 m²

    alapterület

Vételár:

27 millió Ft

Eladó üzleti Pécs

  • 36 m² alapterület

  • Eladó üzleti Pécs

  • 36m²


Ár:

27 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ

Az ingatlanról:

Eladóvá vált Pécs szívének kedvelt sétáló utcájából nyíló, 36nm-es földszinti üzlethelyiség. Kiváló és központi elhelyezkedésének köszönhetően tökéletes befektetés, irodának vagy vállalkozásnak. Az üzlet légkondicionálóval ellátott, így a nyári melegben is megfelelő környezetet biztosít az ügyfeleknek. A tágas utcai kirakat lehetőséget ad, hogy kiemelten prezentálja termékeit. A hátsó helyiségekben 2 db WC, egy kisebb konyhai rész, és tároló is rendelkezésre áll. A helyiségben gázfűtéssel is biztosítani lehet a téli kellemes hőmérsékletet. Az egész üzlet belmagassága több, mint 3 méter, de az első helyiségben a lambériás plafon fölött egy padlás rész biztosítja a további tárolási lehetőségeket, ahonnan egy másik helyiségből lehet feljutni. Közüzemi költségek kb. 12.000 Ft/hó.
Az üzlethelyiség per- és tehermentes, sikeres adás-vétel után azonnal igénybe vehető.
Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, lépjen kapcsolatba velünk még ma!


Elhelyezkedés

Pécs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6650719


+36 30

Ingatlannet kód: NET6650719


Az üzlethelyiségről 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 36 m². Az üzlethelyiség ára 27 millió Ft, négyzetméter ára 750 000 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 42%-kal magasabb. Az ingatlant Méhes Anita referens a VR360 Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650719. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.