star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Sopron

  • 200 m²

    alapterület

Vételár:

105 millió Ft

Eladó üzleti Sopron

  • 200 m² alapterület

  • Eladó üzleti Sopron

  • 200m²


Ár:

105 000 000 Ft

Az ingatlanról:

Sopron belvárosában kínálunk egy kiváló üzleti lehetőséget. Az összesen 350 nm-es ingatlannál nincs profil megkötés, így széles palettán gondolkozhat leendő tulajdonosa.Elsősorban minden berendezéssel együtt eladó, de a tulajdonos rugalmas a feltételekben. Kiszolgáló és szociális helyiségekkel is rendelkezik az ingatlan. A közelben van a parkolóház, így a megközelíthetősége autóval sem bonyolult. Gyalogos forgalom szempontjából pedig egyenesen kiváló. Kamera és riasztórendszerrel felszerelt az objektum. A ház homlokzata szép, a környezete is ápolt, a környék díszburkolatos. Értékét növeli egy belső inpozáns félig fedett terasz. Csak a vevőn múlik a gyors birtokbaadás.
Ha felkeltettem érdeklődését, kérem, hívjon!

Hitelre van szüksége?? 
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! 
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Sopron,eladó,üzlet,
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Elhelyezkedés

Sopron


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6438266


Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6438266

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Az iroda további hirdetései

A vendéglátói ingatlanról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m². A vendéglátói ára 105 millió Ft, négyzetméter ára 525 000 Ft, ami a soproni átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Németh Ildikó referens az Otthon Centrum - Sopron - Győri út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6438266. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sopron ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.