star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Szeged, Alsóváros

  • 73 m²

    alapterület

Vételár:

55 millió Ft

Eladó üzleti Szeged, Alsóváros

  • 73 m² alapterület

  • Eladó üzleti Szeged, Alsóváros

  • 73m²


Ár:

55 000 000 Ft

Építés éve
2008
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Jó üzlet,jó üzlethelyiség,jó helyen eladó!
Jelen pillanatban,festékboltként üzemelő üzlethelyiség,eladó.Az ingatlan rengeteg variációs lehetőséget rejt magában.A jövőbeli tulajdonos akár,külön részekre szeparálva (1.Üzlethelyiség és 2 db garázs) is kitudja adni bérbe vagy akár,egyben.Azonban ha saját üzletnek keres megfelelő helyet akkor is bátran merem ajánlani,hiszen forgalmas és gyorsan fejlődő területen található a Petőfi Sándor sugárút vonzásában.Amennyiben befektetésként kezelné az ingatlant,garantálom,hogy több profitot tud realizálni,mintha hasonló áron lakást vásárolna és azt szeretné bérbe adással hasznosítani.
Bármilyen kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban,keressen bizalommal:Laczkó Szabolcs +36707713137 alacsony fenntartás, berendezett, felszerelt, jó közlekedés, külső hőszigetelés, riasztó rendszer
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szeged, Alsóváros, Szeged Alsóváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6528566


+36 70

Ingatlannet kód: NET6528566


Az üzlethelyiségről 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség ára 55 millió Ft, négyzetméter ára 753 425 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Laczkó Szabolcs referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6528566. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Alsóváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.