star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Szeged, Felsőváros

  • 26 m²

    alapterület

Vételár:

23,40 millió Ft

Eladó üzleti Szeged, Felsőváros

  • 26 m² alapterület

  • Eladó üzleti Szeged, Felsőváros

  • 26m²


Ár:

23 405 881 Ft

Építés éve
2024
Ingatlan állapota
új építésű

Az ingatlanról:

Szeged-Felsőváros városrészén, közel a belvároshoz, most épülő 4 lakásos társasházban eladó 26,27 négyzetméter alapterületű, előtér + eladótér + raktár + WC. elrendezésű, földszinti üzlethelyiség, igény szerint zárt udvari autóbeállóval. A vételár emelt szintű szerkezetkész állapotra vonatkozik. Az ingatlan kulcsrakész átadásának tervezett időpontja: 2025. június.
A környezettudatosság és a design jegyében tervezett épületben a kényelemről légkondi + padlófűtés gondoskodik. A legmodernebb hőszivattyús technológia energiatakarékos és környezetbarát üzemeltetést tesz lehetővé.

A társasház megközelíthetősége kiváló, külön előnye a körutak közötti elhelyezkedése miatt, hogy személyautóval is könnyen megközelíthető, kiváló a tömegközlekedés.

Az ingatlan kivitelesésében és műszaki tartalmában megfelel a XXI. századi elvárásoknak, a teljesség igénye nélkül néhány adat:
- az épület (és lakások) fűtése és hűtése levegő hőszivattyús rendszer kiépítésével történik, egyedi hőmennyiségmérőkkel, melynek energia ellátását az épület napelem rendszere biztosítja.
- Az épület vázas szerkezeti rendszerű.
- Az épület külső hőszigetelése illetve kialakítása kielégíti az A+, fokozottan energiatakarékos ház követelményeit.
- A nyílászárók acél merevítésű, műanyag tokszerkezetű, hőhíd-mentes nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel ellátva.

Fizetési ütemezés:
-Építési Szerződés kötéskor: 20,00% + telekhányad
-Alap, földszinti falazat, földszint feletti födém elkészültekor: 20,00%
-Első szint falalzat, első szint feletti födém, második szint falazat elkészültekor: 20,00%
-Tető szerkezet, tető héjazat, bádogosmunkák, válaszfalak, külső nyílászárok, homlokzati hőszigetelés elkészültekor: 30,00%
-Gépészeti és villamos alapszerelések, belső vakolat, végleges aljzat elkészültekor, Műszaki átadáskor: 10,00%

Bármely kérdés felmerül önben az ingatlannal kapcsolatban, hívjon bizalommal, a 06 30 2490482 tel. számon.
dr. Vass Zoltán alacsony fenntartás, jó közlekedés, közeli belváros, parkosított udvar, prémium anyagok, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, padlófűtés, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, dekorvilágítás
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szeged, Felsőváros, Szeged Felsőváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6610160


+36 30

Ingatlannet kód: NET6610160


Az üzlethelyiségről 3 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 26 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség ára 23,40 millió Ft, négyzetméter ára 900 226 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Dr. Vass Zoltán referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6610160. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Felsőváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.