star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros

  • 100 m²

    alapterület

Vételár:

25,9 millió Ft

Eladó üzleti Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros

  • 100 m² alapterület

  • Eladó üzleti Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros

  • 100m²


Ár:

25 900 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

ELADÓ BÉRLETI JOG!!!

Eladó családi ok miatt a 7. kerületben kitűnő helyen (néhány percre a Gozsdu udvartól) egy 100m2-es üzlethelyiség 10 éves bérleti joga.

Az üzlet galériázott, a galéria kb. 18m2-rel bővíthető. Jelenleg kávézóként üzemel, de a kialakított konyha miatt étel felszolgálásra is van lehetőség, de egyéb üzlet kialakításra is alkalmas.

A Gozsdu udvar közelsége miatt a környék forgalma jelentős.

A környék a meglévő tervek szerint rövid időn belül sétáló utca lesz, így az üzlet előtt terasz kialakítására lesz lehetőség. A környéken épülő 3 szálloda további vendégeket vonz.

Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését kérem hívjon!


Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6326109


Az üzlethelyiségről 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m². Az üzlethelyiség ára 25,9 millió Ft, négyzetméter ára 259 000 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 53%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Schmidt Edina hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6326109. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.