star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Budapest, VII. kerület

  • 111 m²

    alapterület

Vételár:

55 millió Ft

Eladó üzleti Budapest, VII. kerület

  • 111 m² alapterület

  • Eladó üzleti Budapest, VII. kerület

  • 111m²


Ár:

55 000 000 Ft

Az ingatlanról:

BELVÁROSI ÜZLETHELYISÉG

Budapest belvárosában, a VII. kerületben, közel az Erzsébet körúthoz kínálom megvételre ezt a több mint 110 m2 alapterületű szuterén üzlethelyiséget.

Az ingatlan az elmúlt évek során mindvégig egy üzletileg rentábilis szórakozóhelyként üzemelt. Az üzlethelyiségben ebből adódóan kialakításra került bárpult, kávézórész, DJ pult, valamint különterem is, a vendéglátó egységekben megszokott mosdók és raktár mellett.

Az ingatlan állapota: KÖZEPES
Fűtése: ELEKTROMOS

Az ingatlan megvásárlása kiváló lehetőség mindazoknak, akik
- a vendéglátás területén tervezik saját vállalkozásuk, üzletük beindítását, legyen az kávézó, bár, pub, vagy éppen éjjeli mulató...,
- esetleg már működő vállalkozásuk bővítését tervezik újabb egység nyitásával,
- az ingatlan bérbeadásával egy hosszú távon és biztos hozamot termelni képes ingatlant keresnek.

További kérdés esetén, valamint az ingatlan személyes megtekintésére történő időpont egyeztetéssel kapcsolatban VÁROM HÍVÁSÁT!

HÍVJON, JÖJJÖN EL, NÉZZE MEG!


Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület, Nagykörúton kívüli terület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET4992890


OPTIMA | A szakértő ingatlaniroda

OPTIMA | A szakértő ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
OPTIMA | A szakértő ingatlaniroda

OPTIMA | A szakértő ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az üzlethelyiségről 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 111 m². Az üzlethelyiség ára 55 millió Ft, négyzetméter ára 495 495 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant OPTIMA | A szakértő ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 4992890. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.