star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Budapest, XIV. kerület

  • 17 m²

    alapterület

Vételár:

19,8 millió Ft

Eladó üzleti Budapest, XIV. kerület

  • 17 m² alapterület

  • Eladó üzleti Budapest, XIV. kerület

  • 17m²


Ár:

19 800 000 Ft

Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

AZONNALI BEKÖLTÖZÉSSEL FELÚJÍTOTT ÜZLETHELYISÉG ELADÓ AZ XIV.ILKA UTCÁBAN!!!

Felújított , új gázkonvektoros, riasztóval is ellátott üzlethelyiség eladó egy társasházban, utcai bejárattal és azonnali beköltözéssel az Ilka utcában.
Az üzlethelyiség mérete 17 m2, részben bútorozott és található benne mosdókagyló és mellékhelyiség zuhanyozóval. Az üzlethelyiség járólapos és kívül biztonsági ráccsal is ellátott. Fekvése : déli

Üzemeltetési költség: 3502 Ft/hó.
Fűtés költsége:3000 - 8000 Ft / hó

Birtokbevétel : azonnal

Infrastruktúra: Üzletek: pl. Reál élelmiszerbolt az Ilka utcában valamint CBA élelmiszerbolt a Thököly úton. Iskola , óvoda a közelben szintén.
Orvosi rendelő szintén a közeli Hermina úton található.

Tömegközlekedés: Thököly úton lévő autóbuszjáratok pl: 112-es , 7-es és 7A és 8A , 5-ös autóbuszok kb. 5 percre vannak úgyszintén az Egressy úton közlekedő 77-es trolibusz.
Parkolás : az utcán lehetséges .

Megjegyzés: Nagyobb értékű ingatlanra ráfizetéssel részletfizetéssel cserélhető. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 361167


Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület, Ilka utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6597033


Sinkó Lászlóné Nóra

Sinkó Lászlóné Nóra

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6597033

Sinkó Lászlóné Nóra

Sinkó Lászlóné Nóra

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az üzlethelyiségről 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 17 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség ára 19,8 millió Ft, négyzetméter ára 1 164 706 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 43%-kal magasabb. Az ingatlant Sinkó Lászlóné Nóra referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6597033. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.