star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Budapest, XVI. kerület

  • 1 055 m²

    alapterület
  • 384 m²

    telek

Vételár:

425 millió Ft

Eladó üzleti Budapest, XVI. kerület

  • 1 055 m² alapterület
  • 384 m² telek

  • Eladó üzleti Budapest, XVI. kerület

  • 1 055m²


Ár:

425 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1993

Az ingatlanról:

Eladó 4 szintes jelenleg is nyereségesen üzemelő 20 szobás hotel!

Eladásra kínálok egy a 16. kerületben az Örs vezér terétől 3 hév megállóra található jelenleg is aktívan működő hotelt.
Az ingatlan 384 nm-es saroktelken helyezkedik el, teljes kihasználható területe 1055 nm.
A teljes épület felújítása, beleértve a szobákat, előteret, lépcsőházat, mindenre kiterjedően prémium minőségben lett felújítva 2020-ban.
Ekkor a földszinten a terek egybenyitásával óriási hall lett kialakítva, a tágas előtérben található a recepciós pult, innen nyílik a vendégmosdó, illetve a dolgozószoba irodával egybekötve.
Az 1993-ban épült 4 szintes épület felső két szintjén 20 felújított, berendezett, széffel, minibárral ellátott szoba található, melyek mindegyikéhez zuhanyzós fürdőszoba és WC tartozik. Minden szoba klímával felszerelt, külön nyílik a közlekedőről, elhelyezkedéstől függően pedig erkély vagy terasz kapcsolatos.
A hallból az étterembe jutunk, onnan pedig a ház által körbe foglalt belső teraszon élvezhetjük a kávénkat, nyáron a koktélokat.
Az alagsorban található a konferenciaterem, a kazánház, a nagy konyha helyiség, személyzeti öltöző, illetve igény szerint raktárként is hasznosítható.
A hotelhez egy melléképület is tartozik, melyben a mosókonyha kapott helyet.

Ajánlom azoknak akik egy bejáratott, nyereségesen működő felújított, patinás állapotú hotelt keresnek, illetve azoknak akik más hasznosítási módokban gondolkoznak az ingatlan sokoldalúsága miatt. Nagyon jól hasznosítható akár irodának, rendezvényterme miatt konferenciaközpontnak, kisebb átalakítás után vendéglátóipari egységként, magánrendelőként, diákszállóként stb. is elképzelhető.
Közlekedése kiváló, a 44-es busz az épület előtt all meg 5 méterre a bejárattól, hév 5 perc sétára, mellyel három megálló megtétele után az Örs vezér téren lehetünk.
Jöjjön el, tekintse meg ezt a gyönyörűen felújított hotelt és lássa meg benne vállalkozásának lehetőségét!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6643822


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6643822

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései
A szállodáról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 055 m², míg a hozzá tartozó teleké 384 m². További jellemzői: az építés éve 1993. A szálloda ára 425 millió Ft, négyzetméter ára 402 844 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 44%-kal magasabb. Az ingatlant Geri Viktória referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643822. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.