star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Budapest, XVII. kerület, Madárdomb

  • 80 m²

    alapterület

Vételár:

17,5 millió Ft

Eladó üzleti Budapest, XVII. kerület, Madárdomb

  • 80 m² alapterület

  • Eladó üzleti Budapest, XVII. kerület, Madárdomb

  • 80m²


Ár:

17 500 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

MADÁRDOMBON KÍNÁLUNK ÜZLETHELYISÉGET BÁRMILYEN VÁLLALKOZÁS CÉLJÁRA!

A kerület családiházas övezetében, jó tömegközlekedés mellett eladó egy bruttó 82 nm-es két kiszolgálórészből+ mellékhelyiségekből (raktár, mosdók, tároló) álló üzlet.
Az üzletben központi gázcirkófűtés van, hőleadás radiátorokkal történik. Az üzlet két bejáratos, mindkét oldali résznél lévő terület az üzlet részeként használható. Az épületen 5 cm-es homlokzati szigetelés, a külső nyílászárók ki lettek cserélve. Az üzlet céggel együtt eladó.

ÁR: 17,5 M Ft


Az ingatlant szívesen bemutatjuk, információért, vagy az ingatlan megtekintéséhez, hívását hétvégén is fogadjuk!

Több, mint 20 éves közvetítői tapasztalatunkkal szívesen segítünk, ha az ingatlan megvásárlásához saját ingatlanát szeretné eladni.

Igény szerint KIVÁLÓ ügyvédi kapcsolattal segítjük az ingatlan vásárlást. Továbbá profi és ingyenes, bank független hiteltanácsadással és ügyintézéssel (CSOK, babaváró, lakáshitel, stb…) állunk kedves Ügyfeleink rendelkezésére!

TOVÁBBI INGATLAN AJÁNLATAINKAT MEGTEKINTHETI A LŐRINCZ INGATLAN HONLAPJÁN!


Elhelyezkedés

Budapest, XVII. kerület, Madárdomb


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6610837


+36 20

Ingatlannet kód: NET6610837


Az üzlethelyiségről 3 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m². Az üzlethelyiség ára 17,5 millió Ft, négyzetméter ára 218 750 Ft, ami a Budapest, XVII. kerületi átlaghoz képest 43%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lőrincz Ingatlan referens a Posch Ágnes irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6610837. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVII. kerület, Madárdomb ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.