star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Budapest, XVII. kerület

  • 142 m²

    alapterület

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó üzleti Budapest, XVII. kerület

  • 142 m² alapterület

  • Eladó üzleti Budapest, XVII. kerület

  • 142m²


Ár:

49 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1930

Az ingatlanról:

XVII. KERÜLETBEN: RÁKOSHEGYEN ELADÓ EGY 450 m²-ES ÖSSZKÖZMŰVES, TEHERAUTÓVAL IS KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ TELEK, AMI KIVÁLÓAN ALKALMAS PÉLDÁUL AUTÓKERESKEDÉS, AUTÓSZERVIZ CÉLJÁRA. NAGY UTCAFRONTTAL RENDELKEZIK, FORGALMAS ÚT MELLETT TALÁLHATÓ. A TELKEN 142 m²-ES ÖNÁLLÓ HÁZ, AMELY AKÁR IRODÁNAK IS ALKALMAS LEHET.

AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI:

Az épület masszív, téglából épült, jelenleg boltként, szervizként üzemel, de könnyen átalakítható. Összközműves telken található, minden közmű bevezetésre került az épületbe is, valamint ipari áram is rendelkezésre áll.

Ipari tevékenység folytatható az ingatlanon. Széles utcafronttal rendelkezik, rákoshegyi vasútállomáshoz közel, könnyen megközelíthető, akár teherautóval is.

AZ ÉPÜLET ELRENDEZÉSE:

Főépületben 3 db, nagyméretű ügyféltér, szoba, konyha, zuhanyzós fürdőszoba, valamint beépített terasz található. A telken fedett tároló szerelőaknával és több gépkocsi számára tároló, valamint 50 m² pince rendelkezésre áll.

A telek Gksz-1/2 jelű építési övezetben helyezkedik el, gazdasági, jellemzően kereskedelmi szolgáltató terület.

,,Az építési övezet területén környezetre jelentős hatást nem gyakorló gazdasági tevékenységi célú épületek, gépjárművek átalakítására és tárolására szolgáló építmények, iroda és sportlétesítmények, továbbá a tulajdonos, a használó és a személyzet számára szolgáló, legfeljebb 2 db szolgálati lakás helyezhető el. Az építési övezetbe tartozó telkek burkolt felületein megengedett az ingatlanokon végzett tevékenységhez kapcsolódó gépjárművek tárolása.’’

Az ingatlan TEHERMENTES. Az ingatlan hitelre is megvásárolható. Bankfüggetlen tanácsadóink, az ország összes pénzintézete közül gyorsan és gördülékenyen találja meg az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót, egyedi kedvezményekkel. A hitel közvetítés díjmentes.

A KÖRNYÉK:

Alsórákoshegyen, vasútállomáshoz közel. A közelben található a 46, 98, 98 E, 168 E, valamint 980-as éjszakai buszjárat. A közelben található, iskola, óvoda, játszótér, orvosi rendelő, gyógyszertár, számos bevásárlási lehetőség, és a városközpont.

IRÁNYÁR: 49,9 M FT

VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN!

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.


Elhelyezkedés

Budapest, XVII. kerület, Rákoshegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6490869


+36 1

Ingatlannet kód: NET6490869


Az üzlethelyiségről 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 142 m². További jellemzői: az építés éve 1930. Az üzlethelyiség ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 351 408 Ft, ami a Budapest, XVII. kerületi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tec 17 Ingatlan Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6490869. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.