star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Zalaegerszeg

  • 110 m²

    alapterület

Vételár:

39 millió Ft

Eladó üzleti Zalaegerszeg

  • 110 m² alapterület

  • Eladó üzleti Zalaegerszeg

  • 110m²


Ár:

39 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Zalaegerszeg Landorhegyi városrészében 110m2-es (60+50m2) üzlethelyiség berendezéssel együtt eladó.
Az üzlet jelenlegi profilja vendéglátás, de a leendő tulajdonos dönthet a további üzemeltetése helyett más profillal való működés mellett is a kedvező belső kialakításából adódóan. A külső, 25m2 -a terasz is szinte egész évben használható.
Kettő helyrajzi számon nyilvántartott üzlet így akár 2 külön funkcióval, egymástól leválasztva is kiadható, hasznosítható különböző profilokkal:
- iroda
- fodrászat
- körmös
- gyros
- bolt
-stb..
Az üzlet a városrész legfrekventáltabb részén a lakótelep közepén található, forgalmas helyen, jelentős gyalogos forgalommal, közelben több buszmegálló, parkoló van.
Az üzlet tégla építésű, 10 évvel ezelőtt lett műszakilag felújítva. Műanyag nyílászárók, kivéve a mellékhelyiségeket, kamerarendszerrel, központi fűtéssel, riasztó rendszerrel ellátott.
Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehetséges:
Juhász Zsolt GDN- Ingatlan
+36307017952
j.zsolt@gdn-ingatlan.hu ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 348154


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Zalaegerszeg - Landorhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6483269


+36 30

Ingatlannet kód: NET6483269


Az üzlethelyiségről 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség ára 39 millió Ft, négyzetméter ára 354 545 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Juhász Zsolt referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6483269. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.