star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Zalaegerszeg

  • 75 m²

    alapterület

Vételár:

29,35 millió Ft

Eladó üzleti Zalaegerszeg

  • 75 m² alapterület

  • Eladó üzleti Zalaegerszeg

  • 75m²


Ár:

29 350 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2012
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Eladó Üzlethelyiség Zalaegerszegen!
Zalaegerszeg központjában, a város nyugati részén kínálom eladásra egy 2012-ben épült társasház födszinti, utcafronton lévő 75 m² -es üzlethelyiségét. A széleskörűen hasznosítható üzlethelyiség kiváló elhelyezkedése miatt ideális választás vállalkozóknak és befektetőknek egyaránt.
Az épület hőszigetelt, modern, műanyagszerkezetű hőszigetelt nyílászárókkal rendelkezik. Az üzlethelyiség jó állapotú, a helyiségek kerámiaburkolatúak, fűtése radiátoros, ami kombi gázcirkós kazánnal üzemel,
ezenkívül az ingatlan rendelkezik egyedi klímaberendezéssel is.
Az ár nettó ár!
További információkért keressen bizalommal

Referencia szám: UZ090994-IN


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6625964


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6625964

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

Az üzlethelyiségről 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m². További jellemzői: az építés éve 2012, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. Az üzlethelyiség ára 29,35 millió Ft, négyzetméter ára 391 333 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dömötör László referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625964. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.