star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros

  • 41 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

29,7 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros

  • 41 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros

  • 41m²


Ár:

29 700 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
alagsor
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Blaha Lujza térnél felújított 2,5 szobás ingatlan 30 millió alatt!

Budapest VII. kerületében, a Blahától 2 saroknyira, a szép fasorral díszített, csendes Barcsay utcában ELADÓ ez a frissen felújított, 41 nm-es, amerikai konyhás nappali + 2 hálós, önálló udvari bejárattal rendelkező, ablakos, világos, jól szellőző, szuterén szinti ingatlan. A földhivatali nyilvántartásban üzlethelyiségként szereplő 151 nm-es szuterént a beruházó 5 részre osztotta és ügyvéd által ellenjegyzett használati megosztási nyilatkozattal egyenként vagy akár többet együtt is értékesít most. Jelen hirdetésben az 5-ös számú ingatlanról van szó, melyen a teljes körű felújításnak köszönhetően vadonatúj minden közművezeték, nyílászáró, burkolat, szaniter, világítótest, konyhabútor, vagyis az ingatlan egésze megújult. Az ingatlant a társasház belső udvarából nyíló önálló bejáraton át lehet megközelíteni.
Előre egyeztetett időpontban minden ingatlan megtekinthető, majd készpénzes vásárlással akár azonnal birtokba is vehetők. Ha többet is vásárol egyszerre, akkor természetesen az itt megjelölt vételárakból kedvezményt is kap.
A hirdetésben körülírt 5-ös számú ingatlan irányára: 29,7 millió Ft.
A további ingatlanok, melyet a feltöltött alaprajzon szintén láthat, a következők:
1-es számú 1 szobás, 17 nm-es: 15,7 millió Ft
2-as számú 1 szobás, 21 nm-es: 18,3 millió Ft
3-ss számú 1,5 szobás, 33 nm-es: 25,9 millió Ft
4-es számú 2 szobás, 28 nm-es: 22,9 millió Ft

Ha felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását!


Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros, Barcsay utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6477209


Az általad megtekintett eladó Budapest, VII. kerület, erzsébetvárosi (Barcsay utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 41 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A téglalakás ára 29,7 millió Ft, négyzetméter ára 724 390 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 29%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Németh László hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6477209. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.