star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XXIII. kerület

  • 344 m²

    alapterület
  • 13

    szoba
  • 1 237 m²

    telek

Vételár:

210 millió Ft

Eladó ház Budapest, XXIII. kerület

  • 344 m² alapterület
  • 13 szoba
  • 1 237 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XXIII. kerület

  • 344m²


Ár:

210 000 000 Ft

Építés éve
1996
Szintek
3
Szobák száma
13 (7 + 6)
Fűtés
padlófűtés

Az ingatlanról:

Három Családot szeretne közös fedél alá költöztetni, de mégis külön lakrészbe, költség megosztás mellett, egy 1237 nm-es telekre?

Soroksár felső részén található egy 1996-ban épített, átgondolt, gondosan tervezett és minőségi anyagokból kivitelezett, szigetelt háromszintes ház. Függőlegesen a három lakás elválasztott, csak a központi részen illeszkednek egymáshoz, ahol mindegyik lakás földszintjéből megközelíthető az alagsorba lévő garázs. Mindegyik lakás önálló külső bejárattal, saját terasszal, saját kert területtel rendelkezik. A lakásokra jellemző az igényes kialakítás, mindegyik lakásban szintenként van egy Wc. A földszinti fürdőszobákban zuhanyzó, az emeletiekben sarokkád található.

Az alagsorban kapott helyet a három autó parkolását biztosító garázs, egyik állás alatt szerelőakna is van. Itt kapott helyet még a kazánház, a szauna és egy tároló helyiség is, mely egyben egy felszerelt nyári konyha is.

Gyakorlatilag van még egy negyedik lakrész is, mely egy szobás önálló lakás.

A három lakás egyben eladó, de lehetőség van az egyes lakások megvételére is, ez jogilag és üzemeltetés szempontjából is lehetséges. A lakások mérete 118 nm, 118 nm, 108 nm. A kert rendezett, gondozott, egy kis halastó is tartozik hozzá, saját kútról történik az öntözés. A kertben van még egy fedett gépkocsi tároló is.

Bizonyos lakás bútorral és gépesítve is eladó, a berendezés átgondolt, egymáshoz illően került összeválogatásra az idők során. Nem lapra szerelt bútorokról van szó. Itt valós jelentéssel bír a kijelentés, hogy kulcsátadás után azonnal birtokba vehető. A személyes holmik kirakása után, máris használni tudja az új otthonát, melybe a kandallóval még fokozhatja is a „végre révbe értem” élményt.

A hirdetésben inkább a tereket szeretném bemutatni, a részleteket úgyis látni kell. S látnivaló van bőven. Tekintve a vizes helyiségek, konyhák, szobák és lépcsők számát, nem lehet a hirdetésben méltóan szerepeltetni ezeket. Így csak néhány képpel illusztrálom, hogy milyen belsőre számíthat, ha eljön személyesen megtekinteni.

Infrastruktúra – Alapellátás Pesterzsébeten a központban vagy Soroksár Hősök terénél maradéktalanul rendelkezésre áll.

Közlekedés – Soroksári H6-os Hév, melyet a terv szerint becsatlakoztatnak a Kálvin térnél a Metro-hoz. 66-os busz a Határ úti Metro-hoz.

A környékről:

Infrastruktúra – Alapellátás Pesterzsébeten a központban vagy Soroksár Hősök terénél maradéktalanul rendelkezésre áll.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Hall
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XXIII. kerület, Vargatelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6406965


Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6406965

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XXIII. kerületi (Vargatelep) családi ház 13 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 6 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 344 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 237 m². További jellemzői: az építés éve 1996, a fűtés típusa padlófűtés. A családi ház ára 210 millió Ft, négyzetméter ára 610 465 Ft, ami a Budapest, XXIII. kerületi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nagy Dezső referens a Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6406965. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.