star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Technikum

  • 35 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

18,8 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Technikum

  • 35 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Technikum

  • 35m²


Ár:

18 800 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
4.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A Tagingatlan Iroda megvételre kínál az egyetem szomszédságában, szigetelt társasházban, egy 35 m2-es, 4. emeleti felújított panellakást.

A felújítás keretén belül a víz és villanyvezetékek cseréje megtörtént, az ablakokat modern műanyagra cserélték, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve DNy-i irányban erdőre néznek. Az új lapradiátorok, egyedi mérővel és hőfok szabályzóval felszereltek. A nyári melegben a szobában elhelyezett klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről a fűtést távhő szolgáltatja. A szoba laminált lappal, a többi helyiség járólappal burkolt.
A fürdőszobában sarokkád, és a wc is itt található. A konyha végében tágas étkező kapott helyet. A gáz főzőlap felett pára elszívó került beépítésre. Beépített szekrények a folyosón és az étkezőben is megtalálhatók.

A lakásnak rendkívül alacsony a fenntartási költsége, buszmegálló, piac, belváros, pár perc gyalogosan.
Amennyiben megtetszett önnek ez a jó elrendezésű napfényes, csendes lakás, keressen bizalommal a megadott elérhetőségek egyikén!

Irodánk teljes körű ügyintézést (hitel, Csok, babaváró), energetikai tanúsítvány elkészítését és ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek a lebonyolításában szívesen állunk rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Technikum


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6330759


+36 30

Ingatlannet kód: NET6330759


Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, technikumi panellakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A panellakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 35 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 18,8 millió Ft, négyzetméter ára 537 143 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Tagingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6330759. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Technikum ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.