star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Barátság városrész

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

22 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Barátság városrész

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Barátság városrész

  • 55m²


Ár:

22 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
egyéb

Az ingatlanról:

Szépen karbantartott, 2 szobás, 55 m2-es, erkélyes, földszinti lakás eladó a Barátság városrész elején a Tagingatlan Iroda kínálatában.

A 4 szintes társasház szigetelt, a lépcsőház tiszta rendezett, lakói kedvesek csendesek.
A lakás ablakai cserélve lettek, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek, kivéve az erkély felőli részen, itt még a régi fa ablakok illetve erkélyajtó található, de jól záródó, jó állapotú.

A szobák padlózata PVC-vel buroklt és pluszban szőnyegpadló lett elhelyezve, a többi helyiségbe Graboplast vinyl padló került.
Az otthon melegét távhő szolgáltatja, a lapradiátorok hőfok szabályzóval és költségmegosztóval felszereltek, a meleg víz ellátásról gázbojler gondoskodik.

Elrendezését tekintve a folyosóról jobbra a konyha majd a fürdőszoba nyílik, balra gardrób és kamra kapott helyet. A folyosó végén a nagyobbik szoba található erkély kapcsolattal csendes parkra nézve, a nagyobbik szobából nyílik a kisebbik szoba, mely a fürdőszobából is rendelkezik bejárattal. A nappali K-i, a kisszoba, fürdő és konyha Ny-i tájolású.
Az ingatlanhoz saját zárható pincerész is tartozik.

Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek ezt az akár azonnal költözhető, vagy saját ízlésre alakítható szépíthető ingatlant, mely csak 2 perc séta távolságra található a festői szépségű Felső-Dunaparttól, csendes környéken. Karnyújtásnyira: Lidl, Aldi, posta, orvosi rendelő, buszmegálló óvoda, és a belváros is egy könnyű sétával elérhető közelségben. Befektetésnek is kiváló, hiszen a jelen állapotában is azonnal bérbe adható.


A személyes megtekintésért és további információért keressen bizalommal!

Irodánk teljes körű ügyintézést (hitel, Csok, babaváró), energetikai tanúsítvány elkészítését és ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek a lebonyolításában szívesen állunk rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Barátság városrész


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6465425


+36 30

Ingatlannet kód: NET6465425


Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, Barátság városrészi csúszózsalus lakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A csúszózsalus lakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A csúszózsalus lakás ára 22 millió Ft, négyzetméter ára 400 000 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tagingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6465425. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Barátság városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.