star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Duna-part

  • 56 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

19,7 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Duna-part

  • 56 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Duna-part

  • 56m²


Ár:

19 700 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
4.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

Páratlan kilátás a minden évszakban szép Dunára!
Dunaújváros egyik kedvelt részén, a Batsányi úton eladó 4.emeleti 2+1 félszobás lakás.
Közelben a kellemes Duna-parti sétány és a belváros is 5 perc alatt elérhető. A környék rendezett, étterem, Spar, iskola, ovi könnyen megközelíthető.
A 4.emeleti lakás jó elosztású, korszerűsítendő állapotú. A konyha és a félszoba ablaka thermoüveges műanyag nyílászáró, a bejárati ajtó pedig több ponton záródó biztonsági ajtó.
Az előtérben kamra, beépített szekrény van, a konyha és a fürdő folyosóról nyílik. Az előszoba végén lévő félszoba akár étkezőnek is tökéletes, innen közelíthető meg a két külön bejáratú szoba.
A lakás jól alakítható, remek lehetőség, ha saját igényei szerint alakítaná ki otthonát. Szinte minden fala kivehető, áthelyezhető.
Az ingatlan tehermentes, akár azonnal birtokba vehető.
Ön is épp ilyet keres?! Hívjon a részletekért!


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Duna-part


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6453617


+36 20

Ingatlannet kód: NET6453617


Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, duna-parti csúszózsalus lakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A csúszózsalus lakásról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A csúszózsalus lakás ára 19,7 millió Ft, négyzetméter ára 351 786 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant ORINGA hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6453617. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Duna-part ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.