star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Nagykanizsa, Belváros

  • 275 m²

    alapterület
  • 272 m²

    telek

Vételár:

169 millió Ft

Eladó üzleti Nagykanizsa, Belváros

  • 275 m² alapterület
  • 272 m² telek

  • Eladó üzleti Nagykanizsa, Belváros

  • 275m²


Ár:

169 000 000 Ft

Építés éve
2000
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Nagykanizsa belvárosában, saját parkolóval ellátott, régóta jól működő, nagy ügyfélkörrel rendelkező, üzlethelyiség vált eladóvá. Az ingatlant tulajdonosai, a 2000 - es években építették, jól átgondolt kialakításban. A belső térben, 2 szint található, melyek közül az alsó szint maga a teljes üzlettér, egy kis raktárral és egy pulttal leválasztott kiszolgálórésszel. Felső szint: közlekedő, raktár, irodahelység, fürdő, mellékhelyiség, konyha. Az ingatlan fűtése cirkó kazánnal megoldott oly módon, hogy az alsó üzlettér teljes padlófűtéssel a felső szint radiátoros fűtéssel lett felszerelve. A meleg nyári napok lehűtésében klíma segédkezik. Az épület belső védelme érdekében riasztórendszer került beépítésre valamint a teljes alsó tér, belső rácsozást kapott. A hirdetési ár tartalmazza a teljes árú készletet, a teljes bútorzatot, gépesítést, a számítógépes rendszert és mindent ami az üzlet további zökkenőmentes üzemeltetéséhez szükséges. Az üzletbe betérő vásárlóknak, 10 parkolóhely áll rendelkezésükre. Ha Ön szeretne egy olyan vállalkozást, ami már bejáratott ügyfélkörrel rendelkezik és csak folytatni kell, akkor ne sokat gondolkozzon a lehetőségen, hiszen ilyen nem sok adódik a mai világban.
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7 alacsony fenntartás, berendezett, beépíthető tetőtér, jó közlekedés, külön fürdő és wc, új nyílászárók, padlófűtés, klíma, riasztó rendszer, új villamoshálózat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Nagykanizsa, Belváros, Nagykanizsa Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6224962


+36 30

Ingatlannet kód: NET6224962


Az üzlethelyiségről 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 275 m², míg a hozzá tartozó teleké 272 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség ára 169 millió Ft, négyzetméter ára 614 545 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 52%-kal magasabb. Az ingatlant Hohl József referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6224962. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.