star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Nagykanizsa, Belváros

  • 78 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

25 millió Ft

Eladó üzleti Nagykanizsa, Belváros

  • 78 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó üzleti Nagykanizsa, Belváros

  • 78m²


Ár:

25 000 000 Ft

Építés éve
1990
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Nagykanizsa belvárosában, a központi buszpályaudvar közvetlen szomszédságában vált eladóvá, ez a nagyon jó adottságokkal rendelkező, 3 külön bejáratú üzlethelység. Számos lehetőség rejlik benne hísz 3 külön helyrajzi számon került anno bejegyzésre a földhivatalba. Minden helység saját mérőórával rendelkezik, mely azon lehetőséget hordozza magában, hogy akár külön külön is bérbe adható vagy igény szerint hasznosítható.
A főbejárati ajtón belépve egy közlekedőbe érkezünk ahonnan nyílnak külön külön a helységek.
Jelenlegi elrendezése szerint az egyes és a kettes üzlet összenyitásra került, hísz korábban vendéglátóhelyként üzemeltette tulajdonosa. Az eredeti állapot bármikor visszaállítható. A három külön üzlet, három külön vizes blokkal is rendelkezik.
A fűtés egyedi gáz cirkó mely radiátorok segítségével szolgáltatja jelenleg minden helységben a meleget.
Az utcafronton nagy marketin felület található.
Ha Ön szeretne kedvező áron egy saját nagy üzlethelységet, akár saját használatra, akár igény szerint befektetésre amit jó áron ki tud majd adni, (mivel 3 külön bejárattal rendelkezik), akkor ez az ingatlan kiváló választás lehet.
Kulcs az irodában.
Iroda címe: Nagykanizsa Platán sor 7 alacsony fenntartás, jó közlekedés, külön fürdő és wc, erkély, külső hőszigetelés, saját tároló, háromfázisú áram, beépített szekrény
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Nagykanizsa, Belváros, Nagykanizsa Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6624837


+36 30

Ingatlannet kód: NET6624837


Az általad megtekintett eladó Nagykanizsa, belvárosi (Nagykanizsa Belváros) üzlethelyiség 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség ára 25 millió Ft, négyzetméter ára 320 513 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Hohl József referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624837. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.