star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Nagykanizsa, Belváros

  • 310 m²

    alapterület

Vételár:

64 millió Ft

Eladó üzleti Nagykanizsa, Belváros

  • 310 m² alapterület

  • Eladó üzleti Nagykanizsa, Belváros

  • 310m²


Ár:

64 000 000 Ft

Építés éve
1900
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Nagykanizsán, a belváros szívében vált eladóvá egy nagy múlttal rendelkező, egyedi elhelyezkedésű és kivitelezésű pinceszinten található több mint 300m2-es üzlethelység. Az ingatlan egy társasház pinceszintjén került kialakításra az 1900-as években. A helységet utoljára 2002-ben felújították, mely során kapta meg jelenlegi belső elrendezését, harmóniáját. (új villamosvezetékek, vízvezetékek, fűtésrendszer....stb) Az évek során a használatból eredően most már újra költeni kell rá, de kisebb ráfordításból újra az eredeti fényére emelhető vissza a belső tér. Az ingatlan szellőzése, a több gravitációs angol aknának köszönhetően tökéletesen megoldott, plusz még ebépítésre került egy levegőztetőrendszer is, ami biztosítja a nagy vendég szám esetén a friss levegő beáramlását. Az ingatlan fűtése egyedi gáz radiátor. (2db cirkó gázkazán)
A vendéglátásnál bővítési lehetőség is adott, a főbejárat előtt található térkövezett területen. (Önkormányzati terület)
Közös költség: 35.000Ft / hó. Tájolás: Dél-Nyugat.
Ha Ön szeretne egy olyan adottságokkal rendelkező belvárosi üzlethelységet, ami a városban egyedi, nagy hiány, nagy alapterületének és a befogadóképességének köszönhetően, kiválóan alkalmas kisebb-nagyobb rendezvények lebonyolításra, akkor ez az ingatlan kiváló választás lehet.
A hirdetésben szereplő ár céggel együtt értendő, tehát nincs vásárlási illeték !!!
Iroda címe: Nagykanizsa Platán sor 7 jó közlekedés, új villamoshálózat, háromfázisú áram, levegő szellőztető, fali dekor burkolat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Nagykanizsa, Belváros, Nagykanizsa Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6625389


+36 30

Ingatlannet kód: NET6625389


Az üzlethelyiségről 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 310 m². További jellemzői: az építés éve 1900, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség ára 64 millió Ft, négyzetméter ára 206 452 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 29%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hohl József referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625389. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.