star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 154 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

134 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 154 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár

  • 154m²


Ár:

134 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

L-002610. Székesfehérvár történelmi belvárosában, a Fő utcától néhány lépésre eladásra kínálunk egy klasszikus megjelenésű, 154 m2 hasznos alapterületű, második emeleti, 2009-ben teljesen felújított lakást!

A lakás belső kétszintes, egyedi és praktikus elosztású.
A földszinti részen található az előszoba, konyha-étkező-nappali, egy nagyméretű hálószoba gardróbbal, fürdőszoba és külön mellékhelyiség.
Az emeleti részen pedig 3db, szintén tágas hálószoba, illetve fürdőszoba wc-vel. A lakás földszintje nagybelmagasságú, míg az emeleten normál a belmagasság.
Fűtését korszerű, kombi-kondenzációs gázkazánkazán biztosítja, melyet 2018-ban cserélt ki a tulajdonos egy új, energiatakarékosra, a hőleadásról radiátorok gondoskodnak. A padlóburkolatokat tekintve az előszobában, a konyhában, valamint a vizeshelyiségekben jó minőségű járólap, a többi részen pedig halszálka mintában lerakott eredeti tölgyfa parketta található.

A lakás a történelmi belváros csendes, nyugodt utcájában található, frekventált helyen, közel mindenhez. Az egyedi elhelyezkedés, a méret és az elosztás magasan kiemeli a többi belvárosi lakóingatlan közül.

Eladási irányár: 134 M Ft

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 259545


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Történelmi Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET5278548


+36 20

Ingatlannet kód: NET5278548


Az általad megtekintett eladó székesfehérvári (Történelmi Belváros) téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 154 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 134 millió Ft, négyzetméter ára 870 130 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Koncz András referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5278548. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.