star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 110 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

74,9 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 110 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár

  • 110m²


Ár:

74 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1950
Emelet
1.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Polgári, társasházi lakás , élhető elhelyezkedéssel!Maroshegy jól megközelíthető részén kínálok eladásra egy kiváló adottságokkal rendelkező tégla lakást.A 110 nm alapterületen 4 szoba, étkező, konyha, fürdő wc-vel egy különálló wc és egy széles folyosó található.Felosztását, kialakítását tekintve nagy családosoknak kitűnő , de vállalkozás kialakítására ( szolgáltatás, rendelő, iroda...) is kiválóan alkalmas. Ha viszont a nagy tereket részesíti előnyben, átalakítás után erre is van lehetőség.Az ingatlan fűtése gázkonvektoros de a nagyszobában lévő cserépkályhával akár az egész lakás kifűthető.A lakáshoz tartozik egy pince és padlásrész is. Külön helyrajziszámon pedig egy saját tulajdonú garázs.Az épületet folyamatosan karbantartják, felújítják.Környezete ősfás, gondozott zöld udvar.Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan várom megtisztelő érdeklődését!
Érdeklődni: Szűcsné Leányvári Edit 30/280 0450 telefonszámon

Referencia szám: LK099389


Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6384572


Szűcsné Leányvári Edith Mária

Szűcsné Leányvári Edith Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6384572

Szűcsné Leányvári Edith Mária

Szűcsné Leányvári Edith Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó székesfehérvári téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 74,9 millió Ft, négyzetméter ára 680 909 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szűcsné Leányvári Edith Mária referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6384572. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.