star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 82 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

67 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 82 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár

  • 82m²


Ár:

67 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1920
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

!!!Székesfehérvár gyönyörű történelmi belvárosában eladó egy 82nm-es, galériás lakás!!!A nagy belmagasságnak köszönhetően galéria kialakítása történt a nagyobbik szobában. Egyszerű szerkezete miatt akár meg is szüntethető.Ha érdekelnek a különleges alkalmak, esetleg szívesen vennél részt közvetlen közelről, ezért lakást keresel, vagy iroda helyiséget, megtaláltad!Az épület műemléknek minősül. 20 éve teljes körű felújításon esett át, 10 éve pedig külső festés. Az udvaron térfigyelő kamera működik, ahol parkolási lehetőség adott 4 autónak.Tetőtérben és a pincében tárolási lehetőség van.A lakás állapota jó, kisebb újítások történtek, mint pl gázkazán csere.A lakás tájolásának köszönhetően kellően napfényes.A hatékony fűtési rendszernek és a vastag falaknak köszönhetően a lakás fenntartási költsége kedvező.Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem keressen bizalommal!

Referencia szám: LK026927


Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6462582


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6462582

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó székesfehérvári téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 67 millió Ft, négyzetméter ára 817 073 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Halász Gábor referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6462582. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.