star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Budapest, III. kerület

  • 62 m²

    alapterület

Bérleti díj:

295 ezer Ft

Kiadó iroda Budapest, III. kerület

  • 62 m² alapterület

  • Kiadó iroda Budapest, III. kerület

  • 62m²


Ár:

295 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Rezsi
60 ezer Ft
Kaució
Megegyezés szerint
Minimum bérleti idő
Megegyezés szerint
Ingatlan állapota
újszerű
Parkolás
parkolóház
Bútorozott
Igen

Az ingatlanról:

Kiadó a 3. kerületben a Lajos utca kedvelt, forgalmas részén egy utcáról nyíló 62 négyzetméteres, jó elosztású iroda, amely egy népszerű irodaház földszintjén helyezkedik el az OTP Ingatlan mellett.  Az utcai fronton, gyalogos és autós forgalom számára is jól látható két világító cégtábla tartozik az ingatlanhoz, melynek jelenlegi belső állapota belső építész által tervezett, igényesen kivitelezett.Kiváló lehetőség bármilyen irodának, kreatív szolgáltatónak, ügyvédi irodának, magán egészségügyi szolgáltatásra, szépségipari tevékenységre, könyvelő vagy ingatlan irodának, bemutatóteremnek, boltnak és egyéb kereskedelmi célokra is akár teljes berendezéssel (a hangszigetelt fülke kivételével).  Elosztása kedvező, kisebb átalakítással tovább osztható. Egy egyedi hővisszanyerős légcserélő folyamatosan tiszta levegőt biztosít a munkatársak számára.Összköltsége átlagosan 60 000.- Ft/hó. Ebben a teljes energia, vízfogyasztás és a közös költség is benne van (elektromos fűtéssel és fan coil hűtéssel ellátva)Az irodához bérelhető a mélygarázsban akár 3 kocsibeálló az iroda tulajdonosától 33.000 Ft + ÁFA áron, illetve további 3 a társasháztól 35.000 Ft áron, és egy 8 nm tároló is a tulajdonostól 20.000 Ft + ÁFA áron.A mélygarázs őrzött, biztonsági rendszerrel ellátott. Portaszolgálat 0-24 órában.Az ingatlan társasági tulajdonban van, így ÁFA-s számla biztosítható.  A környék igen hangulatos, a Kolosy tér és Amfiteátrum közötti szakaszon új városrész született éttermekkel, kifőzdékkel, cukrászdákkal, kávézókkal, bevásárlóközponttal, illetve a Sun Palace fittness központ és uszoda is 3 percre, így kiváló körülményeket biztosít a munkavállalók számára.A bérleti díj 295.000 Ft + ÁFA.


Elhelyezkedés

1036, Budapest, III. kerület, Lajos utca 74-76


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6649141


+36 20

Ingatlannet kód: 6649141

Az irodáról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m². Parkolási lehetőség: parkolóház. Az iroda bérleti díja 295 ezer Ft, négyzetméter ára 4 758 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Karvalics Attila hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649141. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.