star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Pécs, Belváros

  • 26 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Bérleti díj:

75 ezer Ft

Kiadó iroda Pécs, Belváros

  • 26 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Kiadó iroda Pécs, Belváros

  • 26m²


Ár:

75 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ

Az ingatlanról:

Pécs Belvárosi irodaházban, 26 m2 alapterületű, bútorozott irodahelyiség kiadó!
Az iroda, az irodaház I. emeletén található, klímával, riasztóval, füstérzékelővel, alu. redőnnyel felszerelt, komplett bútorzattal kiadó. Az irodaházhoz saját parkoló tartozik, így mind a dolgozók, mind az ügyfelek számára nem okoz gondot a megközelítés. Buszmegálló, vasútállomás a közelben, belváros rövid sétával megközelíthető.
Fűtés, víz és áramfogyasztás saját fogyasztásmérővel mérve.
Azonnal birtokba vehető!

Bérleti díj : 75.000 Ft/hó + rezsi

Kérdés esetén keressen bizalommal!
Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek, teljesen díjmentes hitelügyintézést valamint ingatlan vásárlás-bérbe adás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk.

Kőmíves Hajnalka
+36 30 562 7730
komives.hajnalka@szephazingatlan.hu


Elhelyezkedés

Pécs, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6644775


+36 30

Ingatlannet kód: NET6644775


Az általad megtekintett kiadó Pécs, belvárosi iroda 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). Az irodáról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 26 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Az iroda bérleti díja 75 ezer Ft, négyzetméter ára 2 885 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Kőmíves Hajnalka referens a Szép Ház Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644775. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.