star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Budapest, V. kerület

  • 118 m²

    alapterület

Bérleti díj:

690 ezer Ft

Kiadó iroda Budapest, V. kerület

  • 118 m² alapterület

  • Kiadó iroda Budapest, V. kerület

  • 118m²


Ár:

690 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ

Az ingatlanról:

Tekintsen be a Haris közben található kiadó irodánkba, ahol a kényelem és funkcionalitás ötvöződik a modern designnal.
Az 5. kerület szívében található, a 118 négyzetméteres ingatlan egy liftes ház első emeleten helyezkedik el és biztosít kiváló lehetőséget az üzleti tevékenységek számára.

Az irodaterület 5 különálló részből áll, melyek ideálisak irodai tevékenységek számára. Két tárgyaló, 3 iroda, recepció, konyha és mosdó segítik a mindennapi üzleti folyamatokat, biztosítva a hatékony munkakörnyezetet. Az ingatlan jó állapotban van, és kiváló minőségű beépített szekrényekkel rendelkezik, amelyek praktikus tárolási lehetőséget biztosítanak.

Az ingatlan riasztóval és biztonsági rácsokkal felszerelve biztosítja adatainak védelmét, és garantálja az üzleti értékek biztonságát.
Az iroda rugalmasan alkalmazkodik különböző igényekhez, így ideális választás lehet szépségszalonnak vagy fitnesz központnak vagy akár orvosi rendelőnek is.

A bérleti feltételek ésszerűek és hosszú távra szólnak, a minimális bérleti idő 1 év. A kaució összege 2 havi bérleti díj, ami a bizalmunk kifejezése az ingatlan és bérlő közötti kölcsönös tiszteletteljes együttműködés iránt.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget. Várjuk érdeklődését és további részletekkel kapcsolatos kérdéseit.

Tekintse meg az ingatlanról készült videót és websétát is!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636272


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636272

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései
Az irodáról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 118 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. Az iroda bérleti díja 690 ezer Ft, négyzetméter ára 5 847 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Antal Zsófia referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636272. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.