star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Rózsadomb

  • 95 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Bérleti díj:

899 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Rózsadomb

  • 95 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, II. kerület, Rózsadomb

  • 95m²


Ár:

899 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Rezsi
35 ezer Ft
Építés éve
2003
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Lift
van

Az ingatlanról:

Egyedülálló lehetőség a Rózsadombon! Klasszikus stílus és kényelem találkozik ebben a lenyűgöző, nettó 95 m2-es, 3 szobás, teraszos, kertkapcsolatos álomotthonban.

A lakás luxusát a legmagasabb minőségű anyagok biztosítják: spanyol hidegburkolatok, olasz szaniterek, német melegburkolat, és brit tapéták alkotják a tökéletes harmóniát. Az egyedileg tervezett beépített design bútorok és a rejtett hangulatvilágítás még emeli az exkluzív atmoszférát. A mennyezetbe integrált professzionális hangrendszer pedig garantálja, hogy minden pillanatban tökéletes zenei kíséretben legyünk.

Minden szoba klimatizált, így az évszakok változásai sem befolyásolják a komfortot. A korszerű kondenzációs kazán pedig gondoskodik a hatékony fűtésről.

A lakáshoz tartozik egy kb. 28 m2-es intim terasz, amely egyenesen a kertbe vezet. Ez a terasz ideális helyszín baráti összejövetelekhez, grillezésekhez, vagy akár egy csendes délutáni olvasáshoz.

A lakáshoz tartozik egy teremgarázs hely, amely igény esetén bérelhető (100 EUR).

Ez a lakás elsősorban az igényes egyedülállóknak és pároknak szól, akik szeretnék megtalálni az otthonukat a Rózsadomb szívében.

Bérleti díj: 2.200 EUR

Közös költség & rezsi: +200 EUR

Egy havi bérleti díj és két havi kaució, valamint közjegyzői okiratba foglalt kiköltözési nyilatkozat ellenében vehető birtokba. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget!


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Rózsadomb, Cserje utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6654370


+36 70

Ingatlannet kód: NET6654370


Az általad megtekintett kiadó Budapest, II. kerület, rózsadombi (Cserje utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m². További jellemzői: az építés éve 2003, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás bérleti díja 899 ezer Ft, négyzetméter ára 9 463 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 44%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Ágnes referens a Prestige Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654370. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület, Rózsadomb ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.