star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, II. kerület

  • 115 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Bérleti díj:

600 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, II. kerület

  • 115 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, II. kerület

  • 115m²


Ár:

600 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2007
Emelet
földszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Budapest II. kerületében kiadó egy zöldövezetben lévő újszerű lakás!Az ingatlan Törökvészen helyezkedik el, a belvárostól nagyjából 15-20 percre. Kiváló közlekedéssel, buszok és éjszakai buszok is közlekednek. Az ingatlan felújított állapotban van, délnyugati panorámával tárulnak elénk a budai hegyek.A lakás a magasföldszinten található, Az ingatlan felújított állapotban van, gépesített, bútorozott. Az lakás 4 szobás, tartozik hozzá amerikai konyhás tágas nappali, egy 20 m2-es terasz, és saját erkély 2 szobához.. A lakásban külön wc és kádas fürdő van,. Ezeken kívül mosógéppel, garderobe szekrénnyel felszerelt. Az ingatlan fűtése cirkó fűtéssel megy, és légondival is rendelkezik.A lakáshoz opcionálisan tartozik egy autó számára biztosított teremgarázs, mely külön költséget igényel, de a ház előtt is meg lehet állni.Bérleti díja: 600.000 Ft + rezsiKözös költsége: 35.000 FtA lakásban dohányzás valamint kisállat tartása nem megengedett! Az ingatlan azonnal költözhető, minimum bérlési ideje 12 hónap. Bérléséhez 2 havi kaució és egy havi bérleti díj megfizetése szükséges.Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

600000 Ft/hó

Referencia szám: LK072890


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6651930


+36 30

Ingatlannet kód: NET6651930


Az általad megtekintett kiadó Budapest, II. kerületi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 115 m². További jellemzői: az építés éve 2007, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás bérleti díja 600 ezer Ft, négyzetméter ára 5 217 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Berényi Adrienn referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651930. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.